Maatwerk garderobes

Bij GHALA kunt u ook terecht voor op maat gemaakte brandweerrekken, tribunes en tassenrekken en klompenrekken.

We can't find products matching the selection.

Maatwerk

Bij de brandweer en andere hulpdiensten is het van levensbelang dat er snel en accuraat gehandeld kan worden nadat er een noodoproep binnen is gekomen. De juiste werkkleding en goed onderhouden materiaal zijn een must, evenals de mogelijkheid om zo snel mogelijk na de melding op pad te kunnen. Wij hebben geheel op maat gemaakte brandweerrekken in ons assortiment. Per persoon kan er gekozen worden voor wel of geen zitmogelijkheid. Voor robuuste kleerhangers (jazeker, deze kunnen het gewicht van zware brandweerpakken of interventiekleding dragen!!), sterke jashaken of een combinatie daarvan. Een helmhouder en/of een afsluitbaar vak voor persoonlijke eigendommen maken het brandweerrek compleet. De brandweerrekken zijn geheel op maat te vervaardigen en naar wens samen te stellen. De montage kan ook door GHALA verzorgd worden. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden, GHALA draagt heel graag haar steentje bij aan een snelle dienstverlening.

Comfortabel zitten en goed zicht op het speelveld draagt bij aan een optimale beleving voor toeschouwers bij een wedstrijd of training. GHALA levert deze zitplaatsen voor publiek voor sportverenigingen en sportclubs. De tribunes, middels schuin oplopende zitlagen, worden geheel op maat geleverd en desgewenst gemonteerd in de sporthal. U heeft de keuze uit hardhouten blank gelakte zitregels of kunststof kuipstoelen en vele standaard kleurmogelijkheden.

De enthousiast op een hoop gegooide en heel vaak in de weg liggende tassen zijn veel scholen en sportverenigingen een doorn in het oog. GHALA heeft hiervoor de oplossing: op maat gemaakte tassenrekken. Onze robuuste en stevige rekken kunnen met meerdere aflegroosters uitgevoerd worden en zijn in iedere gewenste hoogte, lengte en diepte leverbaar. Zo kan de beschikbare ruimte optimaal benut worden en worden de schooltassen en sporttassen overzichtelijk en van de grond opgeslagen.

Voor ziekenhuizen bijvoorbeeld maken wij veel hygiënische en functionele klompenrekken. U geeft de maat door, we maken uw klompenrek. Ook hierbij zijn alle maten mogelijk!

GHALA levert maatwerk met korte levertijden. Bespreek uw specifieke wensen met ons, er zijn mogelijkheden te over en wij adviseren u graag!

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.