Garderobes

test

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

GHALA garderobesystemen

Onze Intras garderobes horen bij de ideale invulling van de kleedkamer en garderoberuimte. Ze misstaan ook zeker niet in de hal van een kantorencomplex, in de gymzaal op de basisschool of in de patiëntenkamer van het ziekenhuis. Onze garderobes zijn veel gezien bij recepties van schouwburgen, musea en in de garderoberuimtes van scholen. Uitermate geschikt voor het ophangen van grote hoeveelheden jassen en tassen. Al dan niet met een overzichtelijk uitgiftesysteem, waar wij u ook in kunnen voorzien.

Onverwoestbare garderobes

GHALA stalen garderobes zijn praktisch onverwoestbaar en gaan jarenlang mee daar ze volledig bestaan uit hoogwaardig gepoedercoat staal en hoogwaardig aluminium. Een duurzame investering dus.

Nog meer voordelen

Buiten dat onze garderobes robuust en duurzaam zijn en ze jarenlang meegaan, heeft bestellen bij GHALA nog een aantal grote voordelen. Ten eerste is de productie in eigen beheer: iedere lengte is mogelijk en maatwerk is voor ons standaard. Het aanpassen van een garderobe is ook altijd bespreekbaar. Ten tweede hebben wij een grote voorraad van onderdelen en korte levertijden. De gemiddelde levertijd voor een geheel op maat gemaakte garderobe is vaak slechts 2 tot 3 weken! Ten derde: omdat wij onze materialen zelf inkopen kunnen wij de prijzen zo laag mogelijk houden. En tenslotte is advies, inmeten en intekenen altijd gratis en de montage kunnen wij ook voor u verzorgen, natuurlijk tegen normale tarieven.

Groot assortiment

Op zoek naar een wandgarderobe of wandbank? Of wilt u juist een vrijstaande kapstok of vrijstaande zitbank? GHALA heeft een breed assortiment voor de optimale inrichting van de kleedkamer. Ons assortiment is compleet met wandgarderobes, vrijstaande garderobes, kapstokken, paraplubakken, zitbanken (zowel te monteren aan de wand of vrijstaand te plaatsen) en garderobebanken. Er is tevens keuze tussen sterke aluminium jashaken of robuuste kunststof kleerhangers. Er zijn vele standaard kleuren leverbaar en zonder opgave van kleur leveren wij de garderobe in de, al jaren populaire, kleur RAL 9011-zwart. Iedere gewenste lengte is mogelijk, of u nu een hele grote ruimte in moet richten of dat u een kleine nis heeft waar enkele jassen opgehangen moeten worden: GHALA garderobes passen altijd!

Zitbanken

Zitbanken zijn in iedere kleedruimte onmisbaar. Het creëert een plek om even eenvoudig van schoenen te wisselen, een tas neer te zetten of om even om te kleden. Zitbanken zijn er in diverse uitvoeringen. Zowel als wandbank als vrijstaand in de ruimte, eventueel in combinatie met een garderobeprofiel. Bekijk ons ruime assortiment. Zit uw uitvoering er niet bij? Neemt u dan alstublieft contact met ons op. Onze garderobesystemen komen uit eigen werkplaats, als het technisch mogelijk is kunnen wij uw garderobe-uitvoering maken!

Overig

Ook voor geheel op maat gemaakte robuuste en oersterke brandweerrekken, uitrukrekken, tribunes en tassenrekken bent u bij GHALA aan het juiste adres. Daar dit produkt veelal projectmatig wordt aangeboden maken wij u graag een passend voorstel met daarin allle benodigde informatie!

Intras garderobesystemen: de productie is in eigen hand en maatwerkoplossingen realiseren wij graag voor u. Niet alleen qua kleur maar ook qua uitvoering en iedere gewenste lengte is mogelijk!

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.