Schoolgarderobes

Op school is er altijd genoeg reuring. Uitgelaten en kletsende scholieren komen binnen om aan hun schooldag te beginnen of om pauze te hebben. Fijn is het als, daar waar het kan, orde en veiligheid gecreëerd kan worden. Onze GHALA schoolgarderobes zijn ideaal voor het ophangen van grote hoeveelheden jassen en tassen van studenten. Alles kan netjes worden weggehangen, de vloer blijft opgeruimd en de ruimte is veilig toegankelijk en overzichtelijk. En ondanks dat de locker steeds meer zijn intrede doet op school, blijven jashaken toch de perfecte aanvulling op het geheel.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Passend en groot assortiment

Van wandgarderobe tot vrijstaande en verrijdbare garderobe: alles voor in de hal, garderoberuimte of kleedkamer op school vindt u bij GHALA. Buiten onze vele modellen garderobes hebben wij ook wandgarderobebanken in ons assortiment. Deze stevige banken zijn ideaal voor in de kleedkamer. Onze garderobebank welke aan de wand gemonteerd wordt heeft een hardhouten zitgedeelte met daarboven een aantal robuuste jashaken per persoon. Een handige plek om te zitten tijdens het omkleden voor gym en om kleding en tassen aan op te hangen.

Robuust en veilig

Onze schoolgarderobes zijn robuust en praktisch onverwoestbaar. De haken zijn van vrijwel onbreekbaar aluminium, ze zijn supersterk en zo geplaatst (bijvoorbeeld naar binnen gericht) dat ze veilig in gebruik zijn. Hetzelfde geldt voor het zitgedeelte van onze wandgarderobebank: het hout is blank gelakt zonder onafgewerkte delen, het oppervlak is daarom glad en zonder splinters. Overigens zijn al onze garderobes netjes afgewerkt, veiligheid boven alles.

Veel van onze garderobes hebben een aluminium hoedenrooster. Onze vrijstaande of verrijdbare garderobes kunnen optioneel ook uitgevoerd worden met een schoenenrooster om zo extra opbergruimte te creëren. Tassen en helmen krijgen zo een mooie plaats op de garderobe in plaats van op de grond.

Onze Intras schoolgarderobes zijn onmisbaar in elke gang, garderoberuimte, kleedkamer en aula op de kleuterschool, basisschool en middelbare school.

GHALA schoolgarderobes passen altijd!

Al onze schoolgarderobes zijn in iedere gewenste lengte leverbaar. De beschikbare ruimte kan daarom zo efficiënt mogelijk ingericht worden. Alle vrijstaande en verrijdbare garderobes kunnen tevens lager dan de standaard hoogte van 1700 mm. worden uitgevoerd. Dat is bijvoorbeeld ideaal voor op een basisschool of het kinderdagverblijf! Het staalwerk van de garderobes is verkrijgbaar in alle bestaande RAL-kleuren en we hebben een grote keuze in standaardkleuren, de garderobes passen zo altijd perfect in het bestaande kleurenschema. De levertijden zijn kort en de garderobes worden gemonteerd afgeleverd. Wenst u advies over de inrichting van uw garderoberuimte op school? Wij helpen u graag en wij meten en tekenen gratis voor u in. Monteren behoort ook tot de mogelijkheden, natuurlijk tegen een scherp tarief! Vraagt u ons naar de vele mogelijkheden.

Overig:

Buiten schoolgarderobes leveren wij ook lockerkasten zoals schoolkluisjes, laptop lockers en postvakkenkasten. Tevens leveren wij ook werkbanken en sleutels en sloten!

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.