Vrijstaande garderobes

Het ophangen van een (grote) hoeveelheid jassen, tassen en helmen kan een enorme uitdaging zijn, helemaal als u geen idee heeft waar u moet beginnen… Onze tip: begin bij GHALA! Met onze vrijstaande garderobes houdt u de ruimte, groot of klein, netjes en overzichtelijk. Wij hebben een ruim assortiment vrijstaande garderobes welke altijd passen in iedere garderoberuimte, kleedkamer, garderobe, hal of kantoor. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Efficiënt inrichten

Met GHALA vrijstaande garderobes worden garderoberuimten optimaal benut en ingericht. Onze ranke kapstok staat mooi in de hoek van het kantoor en is geschikt voor het ophangen van een jas of colbert. Onze op maat gemaakte stabiele garderobe met kleerhangers en een hoedenrooster past precies in de nis van de hal van de lerarenkamer of de directie. Onze vrijstaande garderobes met jashaken zijn uitermate geschikt voor de garderoberuimte van de school, waar de vele jassen en tassen van scholieren weggehangen dienen te worden. Of voor de garderobe van het theater en schouwburg voor de jassen, mantels en hoeden van de bezoekers. Vergeet de garderobe van de bioscoop, het restaurant, het ziekenhuis en de sporthal niet! De ophangcapaciteit dient vaak zo groot mogelijk te zijn, maar de routing en de ruimte voor looppaden blijven ook altijd belangrijke uitgangspunten. Wilt u uw garderoberuimte ook flexibel in kunnen delen? Met het plaatsen van stabiele geremde wielen onder onze garderobes kunnen deze moeiteloos en ergonomisch van de ene naar de andere plek worden verplaatst. Met GHALA vrijstaande garderobes maakt u het uzelf makkelijk: iédere garderoberuimte is efficiënt in te richten.

Hoogwaardig en tijdloos

Onze garderobes worden geproduceerd in eigen huis. Ze hebben een tijdloos design en zijn uit hoogwaardig staal en aluminium vervaardigd. Buiten dat iedere gewenste lengte mogelijk is, is het tevens mogelijk om (een deel van) uw garderobes in een lagere uitvoering te leveren. Garderobes dienen immers voor iedereen bereikbaar en te gebruiken zijn. Dat betekent dat zij niet alleen geschikt zijn voor staande mensen, maar ook voor bijvoorbeeld rolstoelgebruikers. GHALA pleit voor het “Design for All” principe. Een lager garderoberek is tevens heel praktisch voor kleuterscholen, basisscholen en kinderdagverblijven!

Bekijk ons uitgebreide assortiment vrijstaande garderobes, er zit vast een passend model voor u tussen. Komt u er niet helemaal uit of wenst u meer advies? Dat kan! Tevens kunnen wij voor u inmeten, intekenen en monteren. Het totaalplaatje vindt u bij GHALA.

Overig assortiment

Buiten vrijstaande garderobes hebben wij ook garderobekasten en lockers met doorzichtige deuren in ons assortiment.

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.