Lockers & lockerkasten

Bent u op zoek naar een specifieke locker? Of het nu gaat om schoolkluisjes, vakkenkasten, postvakkenkasten, laptoplockers of lockers met doorzichtige deuren: grote kans dat GHALA het heeft!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 52

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 52

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Veelzijdig

Stalen lockerkasten zijn veelzijdige vakkenkasten die op veel verschillende plekken gebruikt kunnen worden. Denk aan plaatsing in scholen, ziekenhuizen, hotels, kantoren, kinderdagverblijven, apotheken, voetbalverenigingen en sportscholen. Het is altijd belangrijk dat de vakken voldoende ruim zijn, voor het opbergen van persoonlijke spullen. De lockerkasten moeten er aantrekkelijk uitzien, maar ook tegen een stootje kunnen en duurzaam zijn. Lockers zijn er in vele uitvoeringen. Er zijn ontelbaar veel wensen aangaande lockers en er bestaan vele toepassingen dat wij ons mede als doel hebben gesteld zoveel mogelijk soorten lockers aan te bieden. GHALA gaat voor kwaliteit en duurzaamheid, wij leveren duurzame stalen lockers en vakkenkasten geschikt voor elke toepassing!

Onderwijs

Aan scholen leveren wij onze schoolkluisjes & schoollockers voor in de hal, en onze postvakkenkasten en laptoplockers voor in de lerarenkamer en bij de conciërge. Handig voor het opbergen van een schooltas, helm, jas en laptop en voor de uitgifte van post. Wij leveren wij de stevigste kluisjes van Nederland: vervaardigd uit eerste klas plaatstaal met onder andere de robuuste golfdeur. Absoluut hufterproof maar ook mooi en elegant vormgegeven. Onze vlakke lockerkasten zijn voorzien van dubbelwandige deuren.

Retail, sport en zorg

Voor kantoor, ziekenhuis, hotel, sportvereniging of sportschool geldt vaak dat persoonlijke eigendommen van de werknemer, gast of bezoeker veilig opgeborgen moeten kunnen worden in een vakkenkast. Er hoeft niet meer naar omgekeken te worden en een opgeruimde ruimte zorgt voor een prettige (werk)sfeer. Maar de vakjes hoeven niet altijd heel groot te zijn, vaak volstaat een kast met kleine vakjes al, zoals onze mini lockers. Er passen een groot aantal telefoons, portemonnees en sleutels in en de kast neemt weinig ruimte in beslag. Tegenwoordig wordt ook vaak gevraagd naar lockers met doorzichtige deuren. De gebruiker kan zijn spullen zoals bagage veilig opbergen en de beheerder heeft snel overzicht welk vak wel in gebruik is en welke niet. Ook is de inhoud makkelijk te bepalen door de transparante deuren.

Sloten en kleuren

De sloten een locker is heel belangrijk, altijd uitgaande van de gebruiker en de beheerder. Steeds vaker wordt gekozen voor elektronische sluiting, wat audit trail en toegangscontrole mogelijk maakt en waarbij de sleuteluitgifte en sleuteladministratie vervalt. We leveren natuurlijk ook lockers met cilindersloten, muntsloten en pincodesloten. Onze lockerkasten zijn verkrijgbaar in enorm veel verschillende kleuren. Immers, de uitstraling van de kast in de ruimte helpt ook om de levensduur van kluisjes te verlengen.

 

Voor alle projecten kunt u bij ons terecht, van groot tot klein. Wij denken graag met u mee en maken een passende offerte. We hebben lockers passend bij iedere wens en voor ieder budget. Direct online bij Ghala te bestellen of eventueel na ons geheel vrijblijvende persoonlijk advies en offerte!

 

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.