Opbergrekken

Rekken en stellingen

Ghala levert rekken van metaal, hout en kunststof. Daarnaast leveren wij ook complete bakkenstellingen. Achter ieder configurabel product gaan soms duizenden stellingen schuil. U kunt heel eenvoudig uw keuze zelf bepalen. Voor de metalen rekken, de kunststof stellingen of de houten rekken kiest u zelf in enkele stappen zeer eenvoudig de juiste hoogte, breedte en diepte. Alle rekken zijn te gebruiken als archiefrek, magazijnrek, Haccp kunststof Gastro rek, of Kunststof Euro stelling.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Metalen rekken en (legbord)stelllingen

De metalen rekken van Ghala.nl combineren veelzijdigheid met stabiliteit en stevigheid. De rekken zijn toe te passen in het archief, het magazijn, op kantoor, in de horeca, of bij u thuis. De houten en metalen stellingen van Ghala zijn verkrijgbaar als beginrek en aanbouwrek. Hierdoor bepaald u zelf de ideale breedte. De metalen kegbordstellingen kunt u ook helemaal zelf samenstellen tot de gewenste breedte, hoogte en diepte. Uniek is de extra hoogte van 2.910 mm. Al onze stellingen blinken uit in eenvoud bij montage (zonder gereedschap!) en kunnen aangevuld worden met alle denkbare accessoires.

Houten rekken en (legbord)stellingen

De sterke basisversie van het houten reksysteem met massieve vurenhouten legborden is onder andere uitermate geschikt als magazijnstelling. Of voor het opbergen van archieven of ander materiaalopslag. Naast de professionele toepassing binnen archieven en magazijnen zijn onze houten stellingen te plaatsen in vrijwel elke studeerkamer of werkplek in huis. Ook in de schuur of in de woonkamer komt ons systeem goed tot zijn recht. Onze rekken worden in ongelakte uitvoering geleverd en zijn daarom eenvoudig in kleur te beitsen. Verkrijgbaar in meerdere hoogte-, breedte- en dieptematen: veel mogelijkheden om uw ruimte eenvoudig in te delen met onze stellingen op de manier die het beste bij u past. Op onze website kunt u uw eigen houten stelling samenstellen. Ze zijn verkrijgbaar als beginrek en aanbouwrek.

Kunststof rekken en stellingen

Ghala is dé distributeur in de BeNeLux van volledig kunststof opslagsystemen voor een breed toepassingsgebied. Vooral daar waar hygiëne vereist wordt bieden we de oplossing met een duurzaam, flexibel, functioneel en uniek concept. Onze kunststof stellingen zijn uiterst flexibel in maatvoering en hebben geen hoogtebeperking. Naast een uitgebreid programma met standaard afmetingen zijn er talrijke variatie- en uitbreidingsmogelijkheden. De kunststof rekken kunnen ook op maat geleverd worden dit heeft geen overdreven kostenverhoging of lange levertijd tot gevolg. Het kunststof materiaal in onze kunststof stellingen is goed en makkelijk schoon te houden en corrodeert niet. Hiermee sluiten de kunststof opslagsystemen perfect aan bij de richtlijnen van de HACCP regelgeving. Daarnaast is het kunststof uiterst sterk en stabiel, doch licht in gewicht. De temperatuurbestendigheid is hoog, de rekken kunnen toegepast worden in omgevingen met temperaturen tot -40 graden. Uitermate geschikt voor de opslag in koelcellen. Ook in warme omgevingen kunnen de kunststof stellingen toegepast worden: ze zijn geschikt tot +80 graden.

Bakkenstelling

Handig voor in het magazijn zijn de bakkenstellingen van Ghala. De bakkenstellingen zijn gefabriceerd van verzinkt metaal en uitgevoerd met kunststof bakken. U heeft hierdoor altijd uw onderdelen dicht bij de werkplek in uw werkplaats.

inmeten en montage

Vindt u het moeilijk om de ruimte na te meten, omdat het bijvoorbeeld een moeilijke ruimte is of omdat het veel ruimtes zijn, dan kunt u altijd via onze klantenservice een afspraak maken. Één van onze adviseurs komt dan bij u langs en geeft u op locatie adviezen over de meest optimale inrichting. Via telefoon, Whatsapp, mail of online-chat zijn wij bereikbaar. Gebruik hiervoor de button "klantenservice" bovenaan de pagina (naast de vlag) of maak gebruik van het contactformulier.

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.