Houten rekken

Ghala brengt als distributeur in de Benelux duurzame Scandinavisch vurenhouten stellingen op de markt. Deze houten rekken kenmerken zich door eenvoudig raffinement, een scherpe prijsstelling en degelijke kwaliteit. Onze houten rekken onderscheiden zich van de andere houten reksystemen door de gunstige prijs en de zeer eenvoudige montagewijze. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Beginrek van een houten legbordstelling.De houten rekken hebben een hoogte van 2090 of 2390 mm. Deze houten (voorraad)rekken zijn leverbaar in dieptes van 300, 400, 500 en 600 mm.
  Houten Legbordstelling H Beginrek
  • 2090 of 2390 mm hoog
  • 300, 400, 500 of 600 mm diep
  Vanaf € 101,35 € 83,76
 2. Houten aanbouwrek welke aan een houten legbordstelling gemonteerd kan worden. Verkrijgbaar in hoogtes van 2090 en 2390 mm.
  Houten Legbordstelling H Aanbouwrek
  • Bevestiging aan beginrek
  • 2090 of 2390 mm hoog
  • 300, 400, 500 of 600 mm diep
  Vanaf € 78,67 € 65,02
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Toepassing van houten stellingen

De sterke basisversie van het houten reksysteem met massieve vurenhouten legborden is onder andere uitermate geschikt als magazijnstelling. Of voor het opbergen van archieven of ander materiaalopslag. Naast de professionele toepassing binnen archieven en magazijnen zijn onze houten stellingen te plaatsen in vrijwel elke studeerkamer of werkplek in huis. Ook in de schuur of in de woonkamer komt ons systeem goed tot zijn recht. Onze rekken worden in ongelakte uitvoering geleverd en zijn daarom eenvoudig in kleur te beitsen. Verkrijgbaar in meerdere hoogte-, breedte- en dieptematen: veel mogelijkheden om uw ruimte eenvoudig in te delen met onze stellingen op de manier die het beste bij u past. Op onze website kunt u uw eigen houten stelling samenstellen. Ze zijn verkrijgbaar als beginrek en aanbouwrek.

Afmetingen van de houten rekken

Houten stellingen van Ghala zijn verkrijgbaar in de hoogtematen 209 en 239 cm en dieptematen 30, 40, 50 en 60 cm. De breedte van de legborden is 97 of 117 cm. De legborden zijn van massief vurenhout, 18 mm dik en in hoogte verstelbaar om de 7,5 cm. De maximale draagkracht per legbord is 70 kg. Kruisschoren zorgen voor stevigheid in het systeem, elke 2 strekkende meters heeft u 1 kruisschoor nodig.

Afwerking en montage van de houten stellingen

De legborden worden met beugels in de staanders geplaatst. Voor elk legbord heeft u 4 beugels nodig. Bij gekoppelde uitvoeringen volstaan 2 beugels per legbord. Zonder la te veel technisch inzicht bouwt u eenvoudig de stellingen op. De houten legbordstellingen worden alleen in ongelakte uitvoering geleverd en is daarom door u in elke kleur te beitsen.

Accessoires

Mocht u al in het bezit zijn van houten stellingen van Ghala dan kan het voorkomen dat u het systeem wilt uitbreiden. Wij verwijzen u hiervoor graag naar onze pagina met de accessoires voor onze houten rekken. Daarnaast zijn de legborden van de houten rekken ook los te bestellen.

 

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.