• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Garderobe inrichting

Garderobe inrichting

Mooie kapstokken, zitbanken afsluitbare vakkenkasten en lockers voor in de garderobe of hal, uw garderobe inrichting vindt u hier!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 41

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Veelzijdige garderobe inrichting

De inrichting van een garderobe is een belangrijk onderdeel voor een bedrijf of organisatie. Niet alleen hebben jassen een plek nodig om netjes opgehangen te worden; ook tassen en persoonlijke items moeten een plek krijgen in de garderobe voor werknemers of voor bezoekers van bijvoorbeeld een openbare ruimte. GHALA biedt garderobe inrichting voor kantoor, school, vereniging, schouwburg, gemeentehuis, theater, poppodium, museum, ziekenhuis, gerechtsgebouw en buurthuis. Wij leveren onder andere kapstokken, garderoberekken, zitbanken, kledingkasten, vakkenkasten, schoenenberging en overig meubilair.

Garderobe inrichting van GHALA

Garderobe-inrichting is afhankelijk van het gebruik van de ruimte. Gaat het bijvoorbeeld om de garderobe in een openbaar zwembad dan zijn er hele andere eisen als in een luxe spa of sauna. Een schouwburg en museum hebben weer heel andere eisen dan een sportvereniging of een buurthuis. Hetzelfde geldt voor kapstokken en lockers voor in de gang op school of als persoonlijke opbergruimte op kantoor. Iedere garderoberuimte heeft zo zijn eigen specifieke eisen, wij adviseren u graag bij de keuze van uw garderobe-inrichting. Op onze website vindt u een groot aanbod aan garderobe inrichting. Bij GHALA vindt u de ultieme combinatie van praktische functionaliteit en tijdloos design voor uw garderobe. Wij bieden je een opbergoplossing op maat met een handige inrichting, die precies bij de behoeften en het beschikbare budget past. GHALA kan u ook helpen met advies over hoe u het beste uw garderobe in kunt richten. Denk bijvoorbeeld aan de meest logische looproute voor het personeel en de juiste breedte van de looppaden. Kapstokken, kledingrekken, tassenrekken, kledinghangers en kledinghaken maken uw garderobe samen tot een goed werkend geheel.

Garderobe inrichting kopen

Zoekt u een functionele en nette garderobe voor op kantoor of voor een andere locatie? GHALA biedt u verschillende mogelijkheden. Van een compleet garderobesysteem voor een school of sportvereniging tot een garderobe van openbare ruimten zoals een ziekenhuis of een fabriek; geef uw wensen door en wij zorgen voor de ideale garderobe inrichting! Het is niet alleen belangrijk dat een garderobe functioneel en duurzaam is, het moet ook een nette en rustige uitstraling hebben. Zeker wanneer er klanten, bezoekers en gasten vloer komen, zorgt een nette garderobe voor een professionele uitstraling. Wilt u een staande garderobe, wandgarderobes of verrijdbare garderobes? Het zijn allemaal mogelijkheden. Daarbij zijn wandhaken, kledinghangers, paraplubakken en zitbanken opties. Wij zijn expert in garderobe inrichting en geven u graag passend en vrijblijvend advies. Ook voor locaties waar veel bezoekers komen zoals theaters, musea en poppodia bieden wij diverse functionele garderobes. Denk bijvoorbeeld aan een garderobe waarbij ook garderobenummers uitgegeven worden.

Buiten garderobe inrichting leveren bij ook kleedkamerinrichting, kantine inrichting en kantoorinrichting.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.