Zitten

Bureaustoelen, kantoorstoelen en werkplaatsstoelen

De robuuste constructie van een Ghala-bureaustoelen, kantoorstoelen en werkstoelen is gebaseerd op de totale innovatiekracht van de toonaangevende producent van zitoplossingen voor professioneel gebruik in Europa. Voor elk toepassingsgebied ontwikkelt de onderneming - in samenwerking met bedrijfsartsen en onderzoekers - werkstoelen die zich zonder meer aanpassen aan de eisen die worden gesteld aan de betreffende werkplek - of het nu gaat om een laboratoriumstoel, een ergonomische zitplek voor kantoor of voor de productie.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 82

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kantinestoel
  Kantinestoel ECO
  € 32,07 € 26,50
 2. Kunststof Zitbank K100-45
  Kunststof Zitbank K100-45
  Waardering:
  93%
  Vanaf € 105,27 € 87,00
 3. Kleedkamerbank ECO vrijstaand
  Kleedkamerbank ECO vrijstaand
  Vanaf € 145,20 € 120,00
 4. Laboratoriumkrukje Labsit 9127
  Laboratoriumkrukje Labsit
  • Zithoogte 450 - 650 mm.
  • Hygiënische bekleding
  • Gecertificeerd
  € 148,83 € 123,00
 5. 8050-000
  Vrijstaande zitbank met 4 latten
  Vanaf € 153,67 € 127,00
 6. E-8051-000
  Vrijstaande zitbank met 4 latten Express
  Vanaf € 156,09 € 129,00
 7. Krukje/Zit- stahulp met wielen, glijders of glijders met voetenring. Artikelnummers 9408, 9409 en 9419
  Krukje/Zit- stahulp Flex 1, 2 en 3
  • 3 modellen
  • zwarte Pur bekleding
  • Hoogteverstelling
  Vanaf € 186,34 € 154,00
 8. Unitec 1, 2 en 3 werkplaatsstoel
  Unitec Werkplaatsstoel
  • 3 types
  • 6 bekledingen
  • lage en hoge uitvoering
  Vanaf € 186,34 € 154,00
 9. ESD krukje met wielen
  ESD krukje met glijders, wielen of glijders met voetenring
  • 2 hoogtes
  • 2 soorten bekleding
  • 5 kleuren
  Vanaf € 211,75 € 175,00
 10. Laboratoriumstoel Labsit op wielen, kleur schaal oranje
  Laboratoriumstoel Labsit
  • 5 aantrekkelijke kleuren
  • Personalisatie
  • Scherpe prijs
  Vanaf € 212,96 € 176,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 82

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

WERKSTOELEN VAN GHALA

WERKSTOELEN VOOR PRODUCTIEAFDELINGEN

Werkplaatsstoelen

Goede werkstoelen kunnen worden aangepast aan de omgeving. Omdat elke werkomgeving haar eigen uitdagingen kent. Dat geldt met name voor werkplekken op productieafdelingen met de specifieke omstandigheden die daarbij horen. Werkstoelen van Ghala combineren maximale bewegingsvrijheid, optimale ergonomie en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden met de grootst mogelijke robuustheid. Van de anatomische vormgeving van de zitting en rugleuning tot gemakkelijk verwisselbare bekleding en materialen die ook bestand zijn tegen de meest veeleisende omstandigheden, zoals vet, wegspringende vonken en spaanders: Werkplaatsstoelen van Ghala zijn perfect doordachte zitoplossingen. Bovendien voldoen de werkplaatsstoelen niet alleen aan de noodzakelijke normen, maar zijn ze ontwikkeld in nauwe samenwerking met bedrijfsartsen en andere specialisten uit de praktijk.

ESD Werkstoelen

Elektrostatische ontlading kan aanzienlijke schade veroorzaken in de steeds kleiner en gevoeliger wordende micro-elektronische componenten. Voor een halfgeleider is een ontlading vergelijkbaar met een blikseminslag in een boom. ESD Stoelen moeten daarom voorkomen dat voorwerpen en personen op werkplekken in de elektronische industrie statische ladingen opwekken en moeten deze veilig kunnen afleiden. ESD-veilige werkstoelen van Ghala bieden allround bescherming: De geleidende comfortbekleding, geleidend gecoate stalen onderdelen, volumegeleidbare kunststoffen, wielen en glijders en algehele afleiding van de ESD werkstoelen vormen een betrouwbaar totaalsysteem. Dit voldoet niet alleen aan de gangbare normen, maar ook aan de hoge eisen van de dagelijkse praktijk.

LABORATORIUMSTOELEN

Werkstoelen in een laboratorium staan voor grote uitdagingen. Die zijn niet te vergelijken met die van andere werkplekken. Naast de allerhoogste eisen op het gebied van reinigingsgemak moeten laboratoriumstoelen flexibiliteit bieden tijdens het werken. De portfolio van Ghala omvat werkstoelen en -krukken voor het laboratorium in een geheel eigen Hygienic Design met naadloze vormgeving en afwasbare, desinfecteerbare materialen. De ergonomie van de laboratoriumstoelen is nauwkeurig afgestemd op de werkzaamheden en lichaamshoudingen die kenmerkend zijn voor dit vakgebied, zoals de voorovergebogen houding tijdens microscoperen of pipetteren. Om in te spelen op de extreme belasting en regelmatige wisseling van gebruikers zijn de laboratoriumstoelen van Ghala compact vormgegeven en beschikken ze over flexibele, gebruiksvriendelijke verstelmogelijkheden.

CLEANROOMSTOELEN

Of het nu gaat om de micro-elektronica, farmaceutische industrie, optica of medische technologie: waar schone, ofwel steriele ruimtes een absolute voorwaarde zijn voor optimale resultaten van uw werkzaamheden, moet verontreiniging worden voorkomen. Ghala-werkstoelen voor cleanrooms worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de industrie en onderzoeksinstellingen. Alle cleanroomstoelen worden gemaakt met verzegelde bekleding die aan de achterzijde van een schuimlaag is voorzien, ingekapselde mechanismen en gladde, gesloten oppervlakken. Daarnaast voorkomen alle materialen van deze cleanroomstoelen en -krukken de opbouw van elektrostatische ladingen. De unieke combinatie van logische concepten en de perfecte uitvoering resulteert in topklasse cleanroomstoelen met vooraanstaande, gecertificeerde eigenschappen die zijn afgestemd op de behoeften van de praktijk.

Staand werk en stahulpen en krukken

Bijna een op de twee werknemers moet tijdens het werk langere tijd staan. Langdurig staan vormt echter een belasting voor het lichaam en is verantwoordelijk voor uiteenlopende aandoeningen van het hart- en vaatstelsel, de spieren en het skelet. Ghala biedt daarom naast werkstoelen en -krukken ook efficiënte krukken en stahulpen waarmee het lichaam kan worden ontlast. De zit- en stahulpen ondersteunen de gebruiker tijdens staand werk zonder deze in een bepaalde houding te dwingen en de werkzaamheden te hinderen. Het assortiment van onze krukken en stahulpen varieren van eenvoudige ondersteuning voor kortstondige ontspanning tot flexibele oplossingen waardoor ook langere perioden staand werk zonder vermoeidheidsverschijnselen mogelijk zijn. Bovendien zijn alle stahulpen en krukken ruimtebesparend vormgegeven en kunnen ze gemakkelijk worden getransporteerd van A naar B.

Kantoorstoelen

Bureaustoelen voor op kantoor zijn er in vele vormen en voor diverse functionaliteiten. Het begint bij de eerste kennismaking in de wachtruimte. Naast de representatieve uitstraling van de bureaustoel zal een kantoorstoel ook moeten voldoen aan de eisen en normen welke vandaag de dag aan een stoel gesteld kan worden. Vervolgens heb je de bureaustoelen voor de zogenaamde eerste kennismaking. Bezoekers komen verder binnen het bedrijf en de uitstraling van de stoel moet professioneel zijn zakelijk. Naast de uitstraling en de arbo-eisen en NEN-normeringen moet de bureaustoel of bezoekersstoel voor op kantoor beschikking over ergonomische kwaliteiten. De ergonomische eigenschappen zijn voor alle bureaustoelen van groot belang. Voor de kantoren leveren wij de volgende soorten stoelen, Bezoekersstoel, vierpoots bezoekersstoelen, bureaudraaistoelen, conferentiefauteuils, conferentiestoelen, draaifauteuils, ESD stoelen, krukje, loketstoelen, lounge elementen, management draaifauteuils, multifunctionele stoel en stahulpen. Heeft u advies nodig dan staat onze klantenservice u graag te woord.

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.