LEES MEER OVER

Elektronisch sluiten

ELEKTRONISCH SLUITEN
OVER GHALA

Specialisten in inrichting

Wij geloven dat je beter veel kunt weten van één onderwerp dan een klein beetje over van alles en nog wat. Daarom ontwikkelt GHALA stap voor stap een gespecialiseerde webshop voor bedrijfsinrichting.

  • Ruim assortiment
  • Betrouwbaar deskundig & vrijblijvend advies
  • Jarenlange ervaring in bedrijfsinrichting
  • Professionele services
  • Sleutelservice met meer dan 30.000 sleutels
MEER OVER GHALA

Maak kennis met onze specialisten

Tegenwoordig zie je niet vaak meer zo’n verzameling vakidioten bij elkaar die elk meer dan 20 jaar werkervaring op de teller hebben staan binnen 1 organisatie. Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor hun vak. Samen gaan we elke uitdaging aan!

André Jonker

Lockeroloog

Michiel van de Graaf

Verkoop

Jolien de Rooy

Buitendienst

Tista Meerssman

Buitendienst

Linda van Schijndel

Marketing

Dick Termaat

Specialist

Fokke Bolt

Specialist

Marcel Amersfoort

Inkoop / Logistiek

Rein van Ark

Chef Werkplaats

Joey Ogi-Akpene

Werkplaats

Marco Hurenkamp

Transport

WAAROM KIEST U VOOR GHALA?

Het laatste nieuws over GHALA

GHALA Bedrijfsinrichtingen is volop in beweging. Het laatste nieuws kunt u direct in uw mailbox ontvangen door u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Wilt u het laatste nieuws liever op onze website lezen, dan kan dat natuurlijk ook. Hieronder een overzicht.

Onze Klanten

GHALA Bedrijfsinrichtingen heeft de afgelopen jaren met een groot aantal klanten samengewerkt, van klein tot groot, van standaard oplossing tot maatwerk. Wij zijn trots op al deze samenwerkingen, hieronder vindt u een kleine selectie.

Wij zijn benieuwd naar uw project en hoe wij met u kunnen meedenken. Wilt u meer weten over onze producten en diensten, neem dan gerust contact op of maak gebruik van onze chat om direct contact te hebben met één van onze specialisten.