GHALA    +31 (0)55 368 95 77    Ma-Vr: 8:30 - 17:00

Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp

Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp

Kastenserie: Evolo – metaal – geëpoxeerd.

Sluitsysteem: Vecos Lockermanagement Systeem. Upgrade van VACS naar V1.

Software: SAAS – in de Cloud.

Locatie: centrale personeelsgarderobe Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp en Leiden.

Gebruik: openen van de locker door persoonsgebonden batch (MiFare) bij bedieningsterminal aan te bieden. Met 1 persoonsgebonden batch toegang tot alle ruimten waartoe men geautoriseerd is en een locker in de centrale personeelsgarderobe. Het Locker Management Systeem wijst een locker toe die gedurende de dienst in gebruik genomen kan worden. Het ziekenhuis bepaalt zelf het aantal uren voor gebruik van de locker.

In het voormalige Diaconessenhuis te Leiden staan sinds 2010 in zowel de dames als heren centrale personeelsgarderobe kledingkasten uit onze Evolo serie. Deze kasten waren TOEN al voorzien van het 1e elektronische sluitsysteem van Vecos (VACS). Tijden veranderen en het Diaconessenhuis werd onderdeel van het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp. Door herindeling van de 2 ziekenhuis locaties waren er garderobekasten over in Leiden. Deze kasten waren in een te goede staat om te vervangen door nieuwe exemplaren. Daarom aan ons de vraag deze garderobekasten deels te verplaatsen naar de centrale kleedruimte in Leiderdorp. Door onze eigen monteurs en chauffeur, in samenwerking met Vecos, zijn er 178 vakken ontkoppeld en naar Leiderdorp getransporteerd. Daar is de nieuwe opstelling gecreëerd, het Vecos sluitsysteem wederom in werking gesteld en heeft het een upgrade gekregen naar Vecos V1.

Dit is wederom het bewijs dat metalen garderobekasten een lange levensduur kunnen hebben. Na zoveel jaren zijn losse onderdelen zoals deuren, scharnieren en schuine daken nog steeds leverbaar. Dit biedt de mogelijkheid kasten te refurbishen en beschadigingen weg te werken. Door deze acties zijn sluitsystemen weer up-to-date en is aanschaf van nieuwe garderobekasten niet noodzakelijk.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy