Bezorgen of afhalen?

De keuze is aan u!

Bezorging van uw bestelling

Aangezien veel van onze producten te groot zijn voor de brievenbus worden ze met vrachtwagentransport bij u aangeleverd. Onze eigen vrachtwagen heeft een Euro-klasse 5 schone motor en mag in alle milieu zones lossen.

Wij bezorgen de door u bestelde producten inclusief lossen achter de eerste deur. Intern transport naar een archiefruimte of andere montageplek is niet inbegrepen. Waar mogelijk zijn de onderdelen van de stellingen op pallets verpakt.

Bezorgkosten

U betaalt één keer verzendkosten, ongeacht het aantal producten wat u bestelt. Nadat de goederen in ons magazijn zijn aangekomen nemen wij contact met u op en kunt u ervoor kiezen om de producten bij ons af te halen of om ze tegen onderstaande tarieven te laten bezorgen.

Bezorging Bezorgkosten
Postbezorging binnenland € 5,95
Postbezorging buitenland € 6,95
Pakketpost binnenland € 14,50
Pakketpost buitenland € 17,50
Transport binnenland € 75,00
Transport buitenland € 85,00

Bezorgmoment

Ons transport rijdt de hele week door Nederland en België. Vooraf wordt per mail aan u gemeld wanneer de bestelling bij u wordt afgeleverd, zo mogelijk met een indicatie van het tijdstip van bezorgen.

Montage

De door u bestelde rekken worden ongemonteerd geleverd. De montagehandleiding ontvangt u per mail, maar is ook online beschikbaar. Mocht u toch montage wensen, dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen. Meer informatie kunt u vinden op de pagina plaatsing & montage.

Uw bestelling liever afhalen?

Dat kan natuurlijk. Bij uw bestelling kunt u aangeven dat u uw bestelling wilt komen afhalen. Wij nemen contact met u op zodra uw bestelling gereed is om afgehaald te worden.

Adresgegevens

GHALA Bedrijfsinrichtingen
Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

Naar Route

Een vraag over afhalen of bezorgen?

Wilt u meer weten over het afhalen of bezorgen van uw bestelling? Maak dan gebruik van onderstaande formulier. Een van onze medewerkers zal uw bericht zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

    De verplichte velden zijn gemarkeerd met een *