Afspraak maken

Een afspraak maken met GHALA

We kunnen ons voorstellen dat u soms eerst precies wilt zien wat u krijgt en wat er mogelijk is. Bij GHALA hebben we daarom een showroom van meer dan 1000 vierkante meter tot onze beschikking.

Hier tonen we alle gangbare producten op een overzichtelijke manier en kunnen we duidelijk uitleggen welke voordelen specifieke oplossingen bieden. De showroom in Apeldoorn is prima bereikbaar met ruim voldoende (gratis) eigen parkeergelegenheid.

Neem eenvoudig even contact met ons op en we plannen een dag en tijdstip in die u het beste uitkomt voor een bezoek bij ons.

Adresgegevens:

GHALA Bedrijfsinrichtingen
Boogschutterstraat 40
7324 BA Apeldoorn

Naar Route

Wij komen naar u toe

Er zijn altijd situaties waarin u wellicht niet helemaal zeker bent welke producten het meest geschikt zijn of welke indeling u het beste kunt maken.

Geen probleem, onze medewerkers komen graag bij u langs om in overleg de beste oplossing aan te kunnen bieden. Een afspraak is natuurlijk geheel vrijblijvend en zonder kosten.

Neem eenvoudig contact met ons op en we plannen een dag en tijdstip in die u het beste uitkomt.

Een afspraak maken is zo gepiept

Wilt u een afspraak maken met een van onze specialisten? Maak dan gebruik van onderstaand formulier. Onze medewerkers zullen uw bericht zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

    De verplichte velden zijn gemarkeerd met een *