GHALA    +31 (0)55 368 95 77    Ma-Vr: 8:30 - 17:00

AGA Apotheek Asselsestraat Apeldoorn

AGA Apotheken Apeldoorn – Apotheek Asselsestraat

AGA Apotheken Apeldoorn – Apotheek Asselsestraat

Locatie: Asselsestraat te Apeldoorn.

Kastenserie: houten locker met uni-decor afwerking.

Sluitsysteem: Blinkaspace Elektronisch Sluitsysteem met QR-/barcodescanner onder de bedieningsterminal.

Software: Locker Management Software, Apotheek Uitgifte Module, Koppeling naar Recept & Trace van Duivestein Solutions.

Installatie software: On-Premises.

Gebruik: 24/7 voor het uitgeven van medicatie aan de klanten van de apotheek.

Extra voorzieningen: QR-codescanner achter het glas naast de toegangsdeur. De geïnstalleerde QR-code scanners zijn geschikt voor het scannen van zowel QR- als barcode. De deur is voorzien van een elektrische sluitplaat bekrachtigd met een 12-volt voeding. Na het aanbieden van de juiste QR-code zal de toegangsdeur ontgrendelen en kan daarna open worden geduwd.

 

 

 

 

 

 

Deze AGA Apotheek is gevestigd aan de Asselsestraat in Apeldoorn. Een voormalig kantoor is ingericht als lockerruimte. In de gevel is een extra deur aangebracht en deze is voorzien van belettering waardoor duidelijk is waar men de medicatie op kan halen. Om optimale service te kunnen verlenen en wachttijden aan de balie te verkorten is deze lockeropstelling aangeschaft. De klanten kunnen 24/7 hun recepten ophalen op een tijd die hen schikt. Aan de balie van de apotheek is zo ook meer tijd voor de echte zorggesprekken. Het hele proces van inleggen en ophalen is ingericht op 100% zekerheid dat het juiste recept bij de juiste klant terechtkomt.

De werking van het systeem is als volgt: door middel van een masterpas roept de apotheekmedewerker een overzicht op van de lockeropstelling op de bedieningsterminal. De medewerker kiest een vrije locker en scant de barcode op het pakketje bij de QR-/barcodescanner onder de bedieningsterminal. Het deurtje van de gekozen locker springt open en men plaatst het pakketje in de locker. Zodra de deur gesloten is ontvangt de klant een afhaalbericht met daarin de QR-code en het vaknummer waarin het recept klaar ligt. De klant verschaft zichzelf toegang tot de lockerruimte door de ontvangen QR-code naast de toegangsdeur te scannen. Bij de QR-codescanner onder de bedieningsterminal scant men nogmaals de ontvangen QR-code. Het juiste vakje springt hierna open zodat het pakketje uitgenomen kan worden.

Door de koppeling naar Recept & Trace van Duivestein Solutions is te allen tijden zichtbaar waar het recept zich bevindt.

***********

De apotheekmedewerker kan:

* instellen hoe lang een pakketje in een locker mag liggen.

* het pakket uitnemen en naar een andere locatie binnen de apotheek verplaatsen (na het uitnemen en verplaatsen van het recept ontvangt de klant automatisch een bericht dat het pakket bij de balie is af te halen).

* pakket(jes) in een vak bijplaatsen in het geval er recepten voor meerdere leden uit 1 gezin afgehaald gaan worden.

* signaleren dat een locker open staat.

 

Wilt u meer informatie of een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op.

 

 

 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy