Veelgestelde vragen

Wij beschikken over een eigen werkplaats, onze monteurs zijn echte vaklieden

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De levertijd van uw bestelling staat in de orderbevestiging die u per mail hebt ontvangen. We leveren uw bestelling wanneer alle producten in ons magazijn aanwezig zijn. Wanneer de verwachte levertijd onverhoopt wordt overschreden, dan ontvangt u hierover per e-mail bericht. Als u artikelen met een verschillende levertijd hebt besteld, zullen wij uw bestelling pas leveren als wij uw bestelling volledig binnen hebben.

Wat zijn de verzendkosten?

U betaalt één keer verzendkosten, ongeacht de hoeveelheid producten die u bestelt. Nadat de goederen in ons magazijn zijn aangekomen nemen wij contact met u op en kunt u ervoor kiezen om de producten bij ons af te halen of om ze tegen aantrekkelijke tarieven te laten bezorgen. Lees meer over verzendkosten op de pagina Levering

Wat zijn de openingstijden van jullie showroom?

U kunt onze showroom tijdens kantoortijden bezoeken, ma-vr van 09:00 – 17:00. Showroombezoek is na afspraak mogelijk. Zo hebben we altijd één van onze specialisten beschikbaar die u met de juiste kennis kan ontvangen. Direct een afspraak maken?

Kan de kast die ik besteld heb ook op z’n plek gezet worden?

Ja, dat kan! Standaard leveren wij achter de eerste deur en huizen wij niet in, maar in overleg is er heel veel mogelijk! Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden, van belang daarbij is dat u de inhuis-situatie kunt schetsen zodat wij u een passende prijs kunnen opgeven. Meer weten over Plaatsing & montage?

Ik zou graag willen dat er iemand bij ons op locatie langskomt voor advies, kan dat?

Jazeker! Graag komen onze adviseurs bij u langs, neemt u contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken. Naar contact

Wat zijn jullie levertijden?

Cilindersleutels hebben we op grotendeels op voorraad en kunnen we binnen 2 werkdagen versturen. Voor onze overige producten geldt dat we met ongeveer 4 werkweken al kunnen leveren! Wenst u een nog vlottere levertijd? Kijk dan bij onze Express-lijn, te leveren met ongeveer 1-2 weken. Is deze levertijd nog niet toereikend belt u ons dan. Wellicht hebben wij nog een item voor u klaarstaan in ons magazijn!

Afspraak maken?