GHALA    +31 (0)55 368 95 77    Ma-Vr: 8:30 - 17:00

Mansveld Expotech

Mansveld Expotech

Mansveld Expotech

Al meer dan 50 jaar is Mansveld Expotech een begrip als het gaat om ontwerp, verhuur en montage van elektrotechnische en audiovisuele materialen voor de live communicatie branche. Vanaf het prille begin van Mansveld bij de start in 1962 ondersteunen zij opdrachtgevers met techniek voor beurzen en evenementen. Ze werken graag samen, met elkaar én hun opdrachtgevers, om van elke beursdeelname of evenement een succes te maken. Mansveld Expotech levert totaalconcepten: zij leveren alles op het gebied van licht, beeld en geluid. Van de benodigde materialen tot de mensen met de juiste knowhow, met teams in Amsterdam, Utrecht en Maastricht.

Mansveld Expotech

Mansveld Expotech

Mansveld Expotech

 

 

 

 

 

 

 

Alle klantwensen worden vertaald naar een totaalconcept en alle werkzaamheden worden uit handen genomen. Van opbouw tot afbouw tot indien gewenst technische ondersteuning en tijdelijke energievoorzieningen tijdens het evenement, waarbij alle veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen. Deze technische alleskunners zijn uiteraard voorzien van de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen en een eigen gereedschapskoffer met ook daarin oplaadbare apparatuur.

Mansveld Expotech

Mansveld Expotech

Mansveld Expotech

 

 

 

 

 

 

 

Voor hun kleedruimte heeft GHALA een extra brede locker geleverd met voldoende ruimte voor werkkleding, PBM én de mogelijkheid om accu’s in de kast op te laden, zodat tijdens de volgende dienst alle gereedschappen direct te gebruiken zijn. Iedere werknemer heeft een eigen locker waarop het Digilock Versa RFID-slot is gemonteerd. De personeelspas is gekoppeld aan het RFID slot en de personeelsplas geeft zowel toegang tot de kleedruimte als de persoonlijke locker. Voor het eenvoudig schoonhouden zijn de kasten aan de bovenzijde voorzien van schuine daken en de geplaatste banken bieden een zitplaats tijdens bijvoorbeeld het wisselen van schoenen of even te rusten.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy