GHALA    +31 (0)55 368 95 77    Ma-Vr: 8:30 - 17:00

halfhoge lockers met RFID sloten

Sauna Cantarel Oudkarspel

Sauna Cantarel Oudkarspel

Bij binnenkomst melden de saunabezoekers zich bij de receptie. Na registratie/betaling ontvangt men een armbandje waarmee een toegewezen kledinglocker geopend en gesloten kan worden.

Na vele jaren dienst gedaan te hebben waren de huidige lockers in de kleedruimten aan vervanging toe (foto’s oude situatie: zie beneden).

halfhoge houten lockers met RFID sloten halfhoge houten lockers met RFID sloten

 
Kastenserie: houten lockers. De nieuwe lockers hebben een frisse uitstraling en zijn voorzien van een modern vormgegeven slot.

Sluitsysteem: Digilock – RFID sloten. Om geen zorgen meer te hebben rondom het sleutelbeheer is gekozen voor een RFID slot. Ieder slot heeft een eigen armbandje met MiFare chip in de tag. Het armbandje en de tag zijn geschikt voor de vochtige omstandigheden in sauna en zwembad. Ook neemt het materiaal de hoge temperaturen in sauna niet over zodat het dragen comfortabel blijft.

halfhoge houten lockers met RFID sloten

 

 

 

 

 

Locatie: 2 kleedruimten voor de gasten van Sauna Cantarel.

Gebruik: openen en sluiten van de locker door een aan het vak gekoppelde armband met tag voorzien van MiFare chip. De nummering op het vak correspondeert met het nummer op de armband.

Oude situatie:
halfhoge houten lockers met RFID sloten GHALA halfhoge houten lockers met RFID sloten GHALA halfhoge houten lockers met RFID sloten GHALA

 

 

 

 

 
Wilt u meer informatie of een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy