GHALA    +31 (0)55 368 95 77    Ma-Vr: 8:30 - 17:00

St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein

St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein

De locaties van het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht en Nieuwegein zijn volop in ontwikkeling en de bijbehorende bouwwerkzaamheden zijn duidelijk zichtbaar. Trots zijn wij op het feit dat wij voor beide locaties de leverancier zijn van de personeelslockers in de nieuwe kleedruimten voor het personeel.

Het St. Antonius Ziekenhuis heeft gekozen voor lockers met het elektronische sluitsysteem van Gantner en Gantner maakt onderdeel uit van Salto Systems. Beide locaties maken gebruik van de Salto toegangscontrole producten. De integratie met het Gantner Locker Management Systeem levert het ziekenhuis veel gemak op in het beheer.

Na levering van de lockers met het Gantner sluitsysteem voor de nieuwbouw van Radiotherapie, (onderdeel van het UMCU maar gesitueerd naast het St. Antonius locatie Utrecht) en lockers voor de IT afdeling, zijn midden 2023 de nieuwe kleedruimten ten behoeve van de OK te Nieuwegein in gebruik genomen. Eind 2023 zijn de nieuwe kleedruimten ten behoeve van de afdeling Hartkatheterisatie / Röntgen in Nieuwegein in gebruik genomen.

Kastenserie: Evolo – metaal – poeder epoxy in frisse Antonius Ziekenhuis kleuren

Sluitsysteem: Gantner NET.Lock./ Relaxx Software

Locatie: nieuwe dames en heren personeelsgarderobe OK en Hartkatheterisatie / Röntgen, St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein

Gebruik: het in gebruik nemen van de locker gebeurt door de persoonsgebonden batch direct bij de lockerdeur aan te bieden. Het groene of rode led lampje aan de buitenzijde van de deur geeft de status vrij/bezet aan.

Antonius Ziekhuis Nieuwegeinantonius logo ziekenhuisAntonius Ziekhuis Nieuwegein

Het sluitsysteem is in 2 posities instelbaar: de deuren staan voor in gebruik name in een open of in een gesloten stand. Het St. Antonius Ziekenhuis heeft gekozen voor de open positie.

Het personeel komt binnen met een tas, kleding en andere persoonlijke bezittingen. Men kiest een vrij vak en omdat de deur al open staat kan men de handen direct vrij maken.

Het sluiten van de deur is 1 handeling: door met één hand de pas bij het led lampje te houden en gelijktijdig met deze hand de deur dicht te duwen zal het slot vergrendelen en het led brandt daarna rood. Dit is de zgn. 1-handsbediening. Door het aanbieden van de personeelspas op de deur is het op elkaar wachten bij terminals verleden tijd.

Terminal: omdat de toegang tot de locker bij de lockerdeur plaatsvindt bij dit NET.Lock sluitsysteem zijn bedieningsterminals niet meer nodig. In de kleedruimten zijn kleine en stijlvolle Gantner terminals aangebracht en deze doen dienst als vraagbaak wanneer personeel na diensttijd het lockernummer is vergeten. Door de personeelspas aan te bieden geeft het systeem het lockernummer weer op het scherm.

Locker Management Software: Het GAT NET.Lock systeem biedt beheerders het neusje van de zalm wat veiligheid en lockerbeheer betreft. Met de Antonius Ziekenhuis personeelspas kan het personeel de lockers veilig bedienen. Systeemfuncties omvatten o.a.: een netwerkalarm, instelbare tijdslimiet voor gebruiksduur locker, automatische openingsfunctie voor schoonmaak & veiligheidsdoeleinden, en opvolging van de bezetting. Beheerders kunnen in slechts enkele muisklikken bepalen hoe de lockers gebruikt worden. Dankzij meerdere lockmodi kunnen lockers beschikbaar worden gesteld voor alle gebruikers met een geldige pas, toegewezen worden als persoonlijke locker, verhuurd worden en meer. Via de gebruiksvriendelijke Relaxx Software kan een systeem makkelijk en eenvoudig geconfigureerd worden voor meerdere lockmodi.

Antonius Ziekhuis NieuwegeinAntonius Ziekhuis Nieuwegein

Klompenrekken: op de afdelingen OK en Hartkatheterisatie / Röntgen van het St.  Antonius Ziekenhuis zijn veel medische klompen in omloop en dit vraagt om een groot aantal strekkende meters bergruimte. Door gebruik te maken van onze 2200 mm. hoge klompenrekken met schuine legborden tegen de wand én direct onder de lockers ontstaat veel opbergmogelijkheid.

Banken: uit onze bankenserie zijn diverse zitbanken met houten zitregels geplaatst, en zitbanken met aan de bovenzijde profielen met jashaken. Onder de banken kunnen tevens schoenen geplaatst worden. Bij binnenkomst van de kleedruimte wordt het als prettig ervaren een tas even op een bank te kunnen plaatsen in plaats van op de grond. Daarbij bieden de banken een zitplaats voor het uit-/aantrekken van schoenen.

Garderoberekken: uit onze kapstokken serie  heeft iedere kleedruimte een wandgarderobe met kledinghangers gekregen. Medewerkers die binnen komen met een natte of vochtige jas hoeven deze zo niet in hun locker op te bergen.

Antonius Nieuwegein HCK Antonius Ziekhuis Nieuwegein

Wilt u meer informatie of een afspraak maken met één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op!

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy