GHALA    +31 (0)55 368 95 77    Ma-Vr: 8:30 - 17:00

Apotheek Gezondheidshuis Zwolle

Apotheek Gezondheidshuis Zwolle

Apotheek Gezondheidshuis Zwolle

Kastenserie: houten locker met uni-decor afwerking.

Sluitsysteem: Blinkaspace Elektronisch Sluitsysteem met barcodescanner onder de bedieningsterminal.

Software: Locker Management Software. Apotheek Uitgifte Module. Koppeling naar Recept Locatie van Apotheek Partners.

Installatiesoftware: On-Premises.

Locatie: entree Gezondheidshuis Stadshagen.

Gebruik: 24/7 uitgeven van recepten aan klanten apotheek.

Extra voorzieningen: aansluiten op numeriek toetsenbord in buitengevel naast schuifdeuren. Aansturen openen/sluiten schuifdeur. Alarm in entree aan-/uitschakelen.

Apotheek Gezondheidshuis ZwolleApotheek Gezondheidshuis ZwolleApotheek Gezondheidshuis Zwolle

 

 

 

 

Apotheek Gezondheidshuis bedient een groot aantal klanten in de wijk Stadshagen te Zwolle. Om optimale service te kunnen verlenen en wachttijden aan de balie te verkorten is deze lockeropstelling aangeschaft. De klanten kunnen 24/7 hun recepten ophalen op een tijd die hen schikt. Aan de balie is zo meer tijd voor de echte zorggesprekken. Het hele proces van inleggen en ophalen is ingericht op 100% zekerheid dat het juiste recept bij de klant terechtkomt.

In de entree is tussen de schuifdeurpartijen naar apotheek en gezondheidshuis in een lockeropstelling geplaatst. Hier is gekozen voor 3 verschillende vakmaten zodat grotere pakketten ook uitgegeven kunnen worden. Denk hierbij aan incontinentiemateriaal of een pakket voor meerdere gezinsleden.

De werking van het systeem is als volgt: door middel van de mastercode of masterpas roept de apotheekmedewerker op de bedieningsterminal een overzicht op van de lockeropstelling. De medewerker kiest een vrije locker, scant de barcode op het pakketje bij de barcodescanner onder de bedieningsterminal. Het deurtje van de gekozen locker springt open en men plaatst het pakketje in de locker. Zodra de deur gesloten is ontvangt de klant een afhaalbericht met pincode en het vaknummer waarin het recept gereed ligt. De klant verschaft zichzelf toegang tot de lockerruimte door op het numerieke toetsenbord naast de schuifdeur de ontvangen code in te toetsen. Het alarm op de entree en lockerruimte gaat uit en de klant loopt naar het bedieningsscherm. Hier toetst men de ontvangen pincode in en het juiste vakje springt open zodat het pakketje uitgenomen kan worden. Zodra de klant het gebouw heeft verlaten zal het alarm automatisch inschakelen Door de koppeling naar Recept Locatie van Apotheek Partners is te allen tijden zichtbaar waar het recept zich bevindt.

De apotheekmedewerker kan:

* instellen hoe lang een pakketje in een locker mag liggen.

* het pakket uitnemen en naar andere locatie binnen de apotheek verplaatsen.

* na het uitnemen en verplaatsen van het recept ontvangt de klant automatisch bericht dat het pakket bij de balie is af te halen.

* pakket(jes) in een vak bijplaatsen in het geval er recepten voor meerdere leden uit 1 gezin afgehaald gaan worden.

* signaleren dat een locker open staat.

 

*******************************************************************************************************************************************************************************

 

 

 

 

 

Als gevolg van de coronamaatregelen heeft bij Apotheek Gezondheidshuis te Zwolle het gebruik van de afhaalkluizen een enorme boost gekregen en er bestond behoefte aan uitbreiding van de bestaande lockerwand. Deze lockeropstelling is daarom uitgebreid met 90 vakken. Er is gekozen voor een walnoten decor en de matte afwerking geeft een natuurlijke en warme uitstraling. Er is gekozen voor een walnoten decor en de matte afwerking geeft een natuurlijke en warme uitstraling.

De uitbreiding was eenvoudig te koppelen aan de reeds (sinds enkele jaren) functionerende kluizen, voorzien van Locker Management Software met koppeling naar het Track & Trace systeem “Recept Locatie” van Apotheek Partners.

 

Wilt u meer informatie of een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy