GHALA    +31 (0)55 368 95 77    Ma-Vr: 8:30 - 17:00

Service Apotheek IJsselmuiden

Service Apotheek IJsselmuiden

Service Apotheek IJsselmuiden heeft de wens optimale service te kunnen verlenen en wachttijden aan de balie te verkorten. In de voormalige spreekkamer is ruimte voor een mooie lockeropstelling. De klanten van Service Apotheek IJsselmuiden kunnen nu 24/7 hun recepten ophalen op een tijd die hen schikt en aan de balie is zo meer tijd voor de echte zorggesprekken. Het hele proces van inleggen en ophalen is ingericht op 100% zekerheid dat het juiste recept bij de juiste klant terechtkomt.

Kastenserie: houten locker met deurtjes in de kleur U504 ST9 Kosmisch Blauw en de ombouw in H1701 ST33 Tossini olm wit.

Sluitsysteem: Blinkaspace Elektronisch Sluitsysteem met QR/barcode scanner onder de bedieningsterminal.

Software: Locker Management Software, Apotheek Uitgifte Module met een koppeling naar het LOXIS AIS. Door de koppeling naar Loxis is te allen tijde zichtbaar waar het recept zich bevindt.

Installatiesoftware: On-Premises.

Apotheek IJsselmuidenApotheek IJsselmuiden  

 

 

 

 

 

Locatie: voormalige spreekkamer, door de glazen pui te vervangen door een schuifdeur is de toegang tot de lockerruimte gerealiseerd. De schuifdeur wordt geopend door middel van de door de klant ontvangen QR-code.

Gebruik: 24/7 uitgifte van recepten aan de klanten van de apotheek.

Extra voorzieningen: QR-codescanner is in de muur rechts naast de schuifdeuren aangebracht. Aansturen openen schuifdeur na scannen QR-code. Door gebruik te maken van de drukknop in de lockerruimte zal de schuifdeur openen en kan de bezoeker het pand verlaten.

De werking van het systeem is als volgt: door middel van een masterpas roept de apotheekmedewerker op de bedieningsterminal een overzicht op van de lockeropstelling. De medewerker kiest een vrije locker, scant de barcode op het pakketje bij de barcodescanner onder de bedieningsterminal. Het deurtje van de gekozen locker springt open en men plaatst het pakketje in de locker. De onder het bedieningsscherm geïnstalleerde QR-codescanner kan zowel bar- als QR-codes scannen. Zodra de lockerdeur gesloten is ontvangt de klant een afhaalbericht met QR-code en het nummer van het vak waarin het recept gereed ligt. De klant verschaft zichzelf toegang tot de lockerruimte door de ontvangen QR-code bij de QR-code scanner naast de schuifdeur te scannen. Bij de QR-codescanner onder de bedieningsterminal scant men nogmaals de ontvangen QR-code. Het juiste vakje springt open zodat het pakketje uitgenomen kan worden. Met de drukknop in de lockerruimte kan de klant, na het recept uit het vak te hebben genomen, de schuifdeur openen en het pand weer verlaten.

 

 

 

 

 

 

De apotheekmedewerker kan:

* instellen hoe lang een pakketje in een locker mag liggen.

* het pakket uitnemen en naar een andere locatie binnen de apotheek verplaatsen (na het uitnemen en verplaatsen van het recept ontvangt de klant automatisch een bericht dat het pakket elders is af te halen).

* pakket(jes) in een vak bijplaatsen in het geval er recepten voor meerdere leden uit 1 gezin afgehaald gaan worden.

* signaleren dat een locker open staat.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy