GHALA    +31 (0)55 368 95 77    Ma-Vr: 8:30 - 17:00

Churchill Apotheek

Churchill Apotheek Wageningen

Churchill Apotheek te Wageningen

Kastenserie: houten locker met uni-decor afwerking. De lockers staan op een op maat gemaakt metalen onderstel boven de verwarming. Om te voorkomen dat de onderste vakken te warm worden is de kast voorzien van een dubbel dikke bodem.

Sluitsysteem: Blinkaspace Elektronisch Sluitsysteem met barcodescanner onder de bedieningsterminal.

Software: Locker Management Software. Apotheek Uitgifte Module. Koppeling naar Recept Locatie van Apotheek Partners.

Installatiesoftware: On-Premises.

Locatie: entree apotheek.

Gebruik: 24/7 uitgeven van recepten aan klanten apotheek.

Extra voorzieningen: QR-codescanner achter het glas in de informatiekast rechts naast de schuifdeuren. Aansturen openen schuifdeur na scannen QR-code. “Deur open” button aangebracht op het bedieningsscherm.

Churchill Apotheek Churchill Apotheek

 

 

 

 

 

 

De Churchill Apotheek in Wageningen heeft de wens optimale service te kunnen verlenen en wachttijden aan de balie te verkorten. Omdat de ruimte in deze vestiging beperkt is heeft men deze lockeropstelling aangeschaft. De klanten van Churchill Apotheek kunnen 24/7 hun recepten ophalen op een tijd die hen schikt. Aan de balie is meer tijd voor de echte zorggesprekken. Het hele proces van inleggen en ophalen is ingericht op 100% zekerheid dat het juiste recept bij de klant terechtkomt. De lockeropstelling is in de entree tussen de schuifdeurpartijen geplaatst.

De werking van het systeem is als volgt: door middel van een masterpas roept de apotheekmedewerker op de bedieningsterminal een overzicht op van de lockeropstelling. De medewerker kiest een vrije locker, scant de barcode op het pakketje bij de barcodescanner onder de bedieningsterminal. Het deurtje van de gekozen locker springt open en men plaatst het pakketje in de locker. De geïnstalleerde QR-codescanner kan zowel bar- als QR-codes scannen. Zodra de deur gesloten is ontvangt de klant een afhaalbericht met QR-code en het vaknummer waarin het recept gereed ligt. De klant verschaft zichzelf toegang tot de lockerruimte door de ontvangen QR-code naast de schuifdeur te scannen. Bij de QR-codescanner onder de bedieningsterminal scant men nogmaals de ontvangen QR-code. Het juiste vakje springt open zodat het pakketje uitgenomen kan worden. Met de “deur open” button kan de klant, na het recept uit het vak te hebben genomen, de schuifdeur openen en het pand weer verlaten. Door de koppeling naar Recept Locatie van Apotheek Partners is te allen tijden zichtbaar waar het recept zich bevindt.

***********

De apotheekmedewerker kan:

* instellen hoe lang een pakketje in een locker mag liggen.

* het pakket uitnemen en naar andere locatie binnen de apotheek verplaatsen.

* na het uitnemen en verplaatsen van het recept ontvangt de klant automatisch bericht dat het pakket bij de balie is af te halen.

* pakket(jes) in een vak bijplaatsen in het geval er recepten voor meerdere leden uit 1 gezin afgehaald gaan worden.

* signaleren dat een locker open staat.

  Wilt u meer informatie of een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy