GHALA    +31 (0)55 368 95 77    Ma-Vr: 8:30 - 17:00

Medicijnlockers Afhaalkluisjes Apotheek Tabaksteeg Leusden

Apotheek Tabaksteeg Leusden

Apotheek Tabaksteeg Leusden

Apotheek Tabaksteeg ligt aan de rand van Leusden en dichtbij een groeiende woonwijk. Om ook de komende tijd optimale service te kunnen blijven verlenen aan het groeiende klantenbestand en wachttijden aan de balie te verkorten, is in de entree een mooie lockeropstelling geïnstalleerd. De klanten van Apotheek Tabaksteeg kunnen nu 24/7 hun recepten ophalen op een tijd die hen schikt, en aan de balie is zo meer tijd voor de echte zorggesprekken. Het hele proces van inleggen en ophalen is ingericht op 100% zekerheid dat het juiste recept bij de juiste klant terechtkomt.

Kastenserie: houten lockeropstelling met een antracietgrijze ombouw en deurtjes voorzien van houtdecor.

Sluitsysteem: Blinkaspace Elektronisch Sluitsysteem met QR/barcode scanner onder de bedieningsterminal.

Software: Locker Management Software, Apotheek Uitgifte Module met een koppeling naar het Pharmacom. Door de koppeling naar Pharmacom is te allen tijde zichtbaar waar het recept zich bevindt.

Installatiesoftware: On-Premises.

Medicijnlockers Afhaalkluisjes Apotheek Tabaksteeg LeusdenMedicijnlockers Afhaalkluisjes Apotheek Tabaksteeg Leusden

 

 

 

 

 

 

Locatie: de lockerwand staat in de centrale entree van “Gezondheidscentrum Tabaksteeg”. Na sluitingstijd is de toegang naar zowel de apotheek als huisartsenpraktijk afgesloten en hierdoor ontstaat een aparte lockerruimte. Klanten die medicatie op komen halen openen de toegangsdeur door middel van de ontvangen QR-code.

Gebruik: 24/7 uitgifte van recepten aan de klanten van de apotheek.

Extra voorzieningen: de QR-codescanner is achter het glas naast de schuifdeuren aangebracht. Aansturen openen schuifdeur na scannen QR-code. Door gebruik te maken van de drukknop in de lockerruimte zal de schuifdeur openen en kan de bezoeker het pand verlaten.

De werking van het systeem is als volgt: door middel van een masterpas roept de apotheekmedewerker via de bedieningsterminal een overzicht op van de lockeropstelling. De medewerker kiest een vrije locker en scant de barcode op het pakketje bij de barcodescanner onder de bedieningsterminal. Het deurtje van de vrije locker springt open en het pakket kan in de locker geplaatst worden. De onder het bedieningsscherm geïnstalleerde QR-codescanner kan zowel bar- als QR-codes scannen.

Zodra de lockerdeur gesloten is ontvangt de klant een afhaalbericht met QR-code en het nummer van het vak waarin het recept gereed ligt. De klant verschaft zichzelf toegang tot de lockerruimte door de ontvangen QR-code bij de QR-code scanner naast de schuifdeur aan te bieden. Bij de QR-codescanner onder de bedieningsterminal scant men nogmaals de ontvangen QR-code. Het juiste vakje springt open en het pakketje kan uitgenomen worden. Met de drukknop in de lockerruimte kan de klant de schuifdeur openen en het pand weer verlaten.

Medicijnlockers Afhaalkluisjes Apotheek Tabaksteeg Leusden  Medicijnlockers Afhaalkluisjes Apotheek Tabaksteeg Leusden

De apotheekmedewerker kan:

* zelf instellen hoe lang een pakketje in een locker mag liggen.

* het pakket uitnemen en naar een andere locatie binnen de apotheek verplaatsen (na het uitnemen en verplaatsen van het recept ontvangt de klant automatisch een bericht dat het pakket elders is af te halen).

* pakket(jes) in een vak bijplaatsen in het geval er recepten voor meerdere leden uit 1 gezin afgehaald gaan worden.

* signaleren dat er een locker open staat.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy