GHALA    +31 (0)55 368 95 77    Ma-Vr: 8:30 - 17:00

IJzeren Man Vught

Recreatieplas IJzeren Man – Vught

IJZEREN MAN VUGHT

IJzeren Man Vught IJzeren Man Vught IJzeren Man

Kastenserie: HPL lockerwand geschikt voor buitenopstelling met verankering op poeren in beton. Geplaatst op ijzeren, maatwerk, onderstel voorzien van epoxy poedercoating. 108 lockers waarvan 16 lockers voorzien van WCD. Lockers te allen tijde te openen door noodontgrendeling in het techniek vak. Data- en stroomkabels komen door het buisframe vanuit de grond omhoog naar het techniek vak. Afgewerkt met een dak voorzien van verlichting en afwatering.

Sluitsysteem: Blinkaspace Elektronisch Sluitsysteem met onder de bedieningsterminal de betaalterminal.

Software: Blinkaspace Locker Management Software, Blinkaspace Bagage Software Module, Blinkaspace Voucher Module.

Bij start huurperiode vindt reservering maximaal huurbedrag voor 1 gehele dag plaats. Na het afmelden berekend het systeem de verschuldigde huur en wordt het overgebleven bedrag teruggestort op de bankrekening van de gebruiker.

Installatiesoftware: On-Premises.

Locatie: achter de hoofdingang van het recreatiegebied naast het klimbos en nabij het strand.

Gebruik: bezoekers van zowel het strand, klimbos of groepsactiviteiten bergen hun bezittingen veilig op in 1 van de lockers. Desgewenst kan men een smartphone opladen in 1 van de lockers met WCD.

IJzeren ManIJzeren ManIJzeren Man

Op zomerse dagen ontvangt recreatiegebied De IJzeren Man (IJM) enkele duizenden gasten op het IJM Strandbad, in ’t IJM Strandhuys en het klimbos. De IJM is het hele jaar geopend voor familie, groeps- en bedrijfsuitjes, en biedt diverse strand- en wateractiviteiten. Tijdens een activiteit zoals zwemmen, klimmen of één van de andere uitdagende belevenissen bestaat de behoefte waardevolle persoonlijke bezittingen veilig op te bergen. Hiervoor zijn 108 lockers aangeschaft waarbij gekozen is voor 2 verschillende maatvoeringen: 1 voor kleine bezittingen en een groter vak voor bijvoorbeeld tassen. Een aantal kleine vakken is tevens voorzien van een WCD zodat gasten tijdens hun verblijf ook smartphones op kunnen laden.

IJzeren ManIJzeren ManIJzeren Man

WERKING

 • Betaling lockerhuur contactloos d.m.v. bankpas of creditcard.
 • Om te garanderen dat bij vertrek de lockerhuur voldaan kan worden vindt aan het begin van de huurperiode een reservering van het maximale huurbedrag voor 1 gehele dag plaats. Bij vertrek berekent het systeem de verschuldigde huur en wordt het overgebleven bedrag teruggestort op de bankrekening van de gebruiker.
 • Variabele tarieven:
  • IJM kan hoogte lockerhuur laten afhangen van de vak-maat.
  • IJM kan hoogte lockerhuur aanpassen aan het seizoen.
  • IJM kan kiezen om abonnementhouders een gereduceerd tarief aan te bieden.
  • IJM abonnementhouders ontvangen een armbandje met chip waarmee men betaalt in de horeca. Dit armbandje is tevens geschikt om huur van de locker mee af te rekenen. De IJM kan kiezen om abonnementhouders een gereduceerd tarief aan te bieden.
  • IJM kan lockers met WCD voor een hoger tarief verhuren.
 • IJM heeft de mogelijkheid vouchers uit te geven voor lockergebruik.
 • Tussentijds openen en sluiten van de locker is mogelijk.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. 

 

 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy