GHALA    +31 (0)55 368 95 77    Ma-Vr: 8:30 - 17:00

Fruitdistributeur Midden Nederland

Fruitdistributeur Midden-Nederland

Fruitdistributeur Midden-Nederland

Fruitdistributeur Midden Nederland Fruitdistributeur Midden Nederland Fruitdistributeur Midden Nederland

Kastenserie: 594 metalen lockers in een mix van lockerkasten met 5 kleinere vakken boven elkaar en lockerkasten met 2 grotere garderobevakken met garderobestang boven elkaar. Geplaatst op sokkel met stelpoten. Voorzien van schuine daken waaronder de techniek is weggewerkt. De techniek is voor de beheerder bereikbaar door middel van klep in het schuine dak. In geval van stroomuitval zijn de lockers te allen tijde te openen met de noodontgrendeling in het techniekvak. De bedieningsterminals zijn geplaatst in de kasten met de kleinere vakken.

Sluitsysteem: Blinkaspace Elektronisch Sluitsysteem.

Software: Blinkaspace Locker Management Software. Koppeling naar Kronos – tijdregistratie en werkplanning. Statistieken zorgen voor overzicht gebruik lockers per locatie.

Installatiesoftware: On-Premises.

Locatie: 2 heren- en 2 dames kleedruimten.

Gebruik: het vaste personeel heeft een groot vak toegewezen gekregen voor persoonlijke bezittingen en bedrijfskleding. De flexwerkers maken gebruik van de kleinere lockers voor de berging van bijvoorbeeld een tas en andere waardevolle persoonlijke bezittingen.

Fruitdistributeur Midden NederlandFruitdistributeur Midden NederlandFruitdistributeur Midden Nederland

Centraal in Nederland is een grote fruitdistributeur gevestigd waarbij een groot aantal fruittelers zijn aangesloten. Deze afzetorganisatie draagt zorg voor het vermarkten van hun fruit in zowel het binnen- als buitenland. Daarbij begeleidt men het fruit vanaf de teelt tot aan de aanschaf door de consument: van het sorteren en verpakken tot en met de marketing en winkelvloerpresentatie. Mede door de aangesloten fruittelers is men in staat Nederlands kwaliteitsfruit direct van de bron te leveren aan (inter-) nationale handelshuizen en retailers. Met een eigen facilitair en logistiek centrum zijn zij een onmisbare partij voor de fruitmarkt.

De bestaande lockers waren aan het einde van hun levensduur en het beheer van de sloten met traditionele sleutels kostte veel tijd. Met het grote aantal wisselende krachten kwamen uitgegeven sleutels niet retour en was ook het overzicht verloren gegaan welke lockers vrij waren om uit te geven. Een groot aantal vakken zat dicht zonder gebruikt te worden. Met de installatie van onze lockers met een volledig elektronisch sluitsysteem is dit ongemak verleden tijd.

Fruitdistributeur Midden NederlandFruitdistributeur Midden NederlandFruitdistributeur Midden Nederland

WERKING:

 • Het aanbieden van de personeelstag bij bedieningsterminal zorgt voor een snelle opening van de locker.
 • Voor de flexwerkers is gekozen om de vrije lockers random uit te geven.
 • De vaste medewerkers hebben een eigen grote locker toegewezen gekregen.
 • Tussentijds openen en sluiten van de locker is mogelijk.
 • De lockers worden op afstand beheerd.
 • Ploegleiders zijn door middel van “Masters” geautoriseerd om bij de bedieningsterminals snel lockers te openen in het geval van een verloren tag, controle van de locker of het oplossen van kleine problemen.
 • Het is mogelijk 1 medewerker op meerdere locaties een locker in gebruik te laten nemen.
 • Eenvoudig lockers wisselen bij plaatsing medewerker op een andere afdeling.

De koppeling naar KRONOS zorgt voor:

 • Directe beschikbaarheid van een locker zodra een nieuwe medewerker/flexwerker in dienst komt.
 • Permanent overzicht wie de locker in gebruik heeft en optimaal gebruik van geïnstalleerde lockers.
 • Overzichtsrapportages: de beheerder kan een rapportage genereren met een overzicht van lockers die vrij zijn gekomen omdat medewerkers uit dienst zijn gegaan. Dit is noodzakelijk bij een groot verloop van flexwerkers. die soms voor 1 dag, 1 week, 1 maand of een langere periode in dienst zijn. Aan de hand van deze rapportage kan de locker gecontroleerd en zo nodig schoongemaakt worden.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. 

 

 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy