Plaatsing & montage

Op zoek naar een bedrijfsinrichting die bij u past?

Plaatsing

Standaard leveren wij achter de eerste deur en huizen wij de bestelde producten niet in, maar in overleg is er heel veel mogelijk! Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden, van belang daarbij is dat u de inhuissituatie kunt schetsen zodat wij u een passende prijs kunnen opgeven.

Montage

Onze producten worden bíjna allemaal gemonteerd geleverd en zijn direct klaar voor gebruik. Bij de selectie van o.a. de rekken en transporthulpen in onze webshop is veel aandacht besteedt aan montagegemak. Deze zijn daarom prima door u zelf in elkaar te zetten. Bij bestelling sturen wij de montagehandleiding mee. Geen zin of tijd om zelf te monteren? Geen probleem, wij doen dat namelijk graag voor u! Onze monteurs werken al jaren bij ons en zijn VCA-gecertificeerd. Neem contact met ons op voor een scherpe offerte en de garantie dat alles op tijd gerealiseerd is.

Intekenen en inmeten

Een ruimte wilt u zo efficiënt mogelijk indelen, of het nou een archiefruimte is, een kantoor, aula of een kleedkamer. Natuurlijk, voor een enkel rekje of een paar lockers langs de wand gaat u niet uitgebreid rekenen en tekenen, die bestelt u gewoon bij ons en klaar. Maar wat als u 3000 archiefdozen moet bergen als notariskantoor, of 1500 ordners als salesafdeling van een grote handelsonderneming? Of als er bij u op de voetbalvereniging een nieuw clubgebouw en 10 kleedkamers ingericht moeten worden? Da’s aardig wat denkwerk! GHALA denkt graag met u mee en kan u geheel vrijblijvend helpen met indelen en intekenen. Wat we dan nodig hebben zijn de beschikbare maten en dan gaan we voor u aan de slag. Wij maken u zo een passende offerte met indelingstekening. Gratis. En het inmeten voor levering? Dat is bij GHALA ook zonder kosten!

    De verplichte velden zijn gemarkeerd met een *