GHALA    +31 (0)55 368 95 77    Ma-Vr: 8:30 - 17:00

Apotheek Hattem

Apotheek Hattem

Apotheek Hattem

Kastenserie: houten locker met houtdecor afwerking.

Sluitsysteem: Blinkaspace Elektronisch Sluitsysteem met barcodescanner onder de bedieningsterminal.

Software: Locker Management Software. Apotheek Uitgifte Module. Koppeling naar Recept Locatie van Apotheek Partners.

Installatiesoftware: On-Premises.

Locatie: entree apotheek.

Gebruik: 24/7 uitgeven van recepten aan klanten apotheek.

Extra voorzieningen: aanbrengen numeriek toetsenbord in buitengevel naast schuifdeuren. Aansturen openen/sluiten schuifdeur. Alarm in entree aan-/uitschakelen.

Apotheek Hattem

Apotheek Hattem bedient een groot aantal klanten in Hattem en directe omgeving. Om optimale service te kunnen verlenen, wachttijden aan de balie te verkorten en het aantal klanten op zaterdagochtend te verminderen is deze lockeropstelling aangeschaft. De klanten van Apotheek Hattem kunnen 24/7 hun recepten ophalen op een tijd die hen schikt. Aan de balie is meer tijd voor de echte zorggesprekken. Het hele proces van inleggen en ophalen is ingericht op 100% zekerheid dat het juiste recept bij de klant terechtkomt. Vanuit de entree, tussen de 2 schuifdeurpartijen in, is een opening gerealiseerd naar een voormalig kantoor. Hierin heeft de lockeropstelling een plaats gekregen.

De werking van het systeem is als volgt: door middel van de mastercode of masterpas roept de apotheekmedewerker op de bedieningsterminal een overzicht op van de lockeropstelling. Op het bedieningsscherm verschijnt een overzicht van alle lockers. De medewerker kiest een vrije locker, scant de barcode op het pakketje bij de barcodescanner onder de bedieningsterminal. Het deurtje van de gekozen locker springt open en men plaatst het pakketje in de locker. Zodra de deur gesloten is ontvangt de klant een afhaalbericht met pincode en het vaknummer waarin het recept gereed ligt. De klant verschaft zichzelf toegang tot de lockerruimte door op het numerieke toetsenbord naast de schuifdeur de ontvangen code in te toetsen. Het alarm op de entree en lockerruimte gaat uit en de klant loopt naar het bedieningsscherm. Hier toetst men de ontvangen pincode in en het juiste vakje springt open zodat het pakketje uitgenomen kan worden. Zodra de klant het gebouw heeft verlaten zal het alarm automatisch inschakelen. Door de koppeling naar Recept Locatie van Apotheek Partners is te allen tijden zichtbaar waar het recept zich bevindt.

***********

De apotheekmedewerker kan:

* instellen hoe lang een pakketje in een locker mag liggen.

* het pakket uitnemen en naar andere locatie binnen de apotheek verplaatsen.

* na het uitnemen en verplaatsen van het recept ontvangt de klant automatisch bericht dat het pakket bij de balie is af te halen.

* pakket(jes) in een vak bijplaatsen in het geval er recepten voor meerdere leden uit 1 gezin afgehaald gaan worden.

* signaleren dat een locker open staat.

  Wilt u meer informatie of een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy