GHALA    +31 (0)55 368 95 77    Ma-Vr: 8:30 - 17:00

Spinoza Amsterdam

Spinoza20first School – Amsterdam

Spinoza20first Amsterdam

Spinoza20first is een school van de 21e eeuw, met de blik op de toekomst. Eind 2022 is de nieuwbouw in het nieuwe Bajeskwartier afgerond. Spinoza20first heeft een mooie plek in het kenniscluster van deze wijk gekregen. In lijn met het ontwerp van de wijk voeren groen en glas in het nieuwe gebouw de boventoon en staat duurzaamheid centraal.

Spinoza Amsterdam Spinoza Amsterdam Spinoza Amsterdam

Kastenserie:   1065 metalen lockers waarvan 985 leerlingenlockers en 80 docentenlockers. Geplaatst op sokkel. In verband met afwerking van de nissen waarin de lockers geplaatst zijn is gekozen om de techniek in de afsluitbare sokkels te plaatsen. De lockers zijn afgewerkt met een robuuste poeder epoxy in de kleuren RAL 9010 – wit, RAL 7021 – zwartgrijs en RAL 8004 – koperbruin.

Sluitsysteem: VECOS V3 Elektronisch Sluitsysteem met bedieningsterminal en kaartlezer.

Software & app: VECOS V3 – Locker Management Systeem & SaaS – oplossing

Locatie: Diverse opstellingen op de begane grond, 1e en 2e verdieping.

Spinoza Amsterdam Spinoza Amsterdam Spinoza Amsterdam

Gebruik: De leerlingen en docenten van het Spinoza20First maken voor het openen van de lockers gebruik van de app op hun smartphone. Hiervoor zijn in de school een gering aantal bedieningsterminals met readers geplaatst in enkele lockers in de kasten. De bedieningsterminal met reader wordt gebruikt door de conciërge wanneer ter plaatse instellingen aangepast moeten worden of een leerling ondersteuning vraagt. Hiervoor heeft de conciërge een “Masterpas”. De readers zijn voor leerlingen die, tijdelijk, gebruik maken van een leerlingenpas met MiFare chip omdat zij bijvoorbeeld hun telefoon zijn vergeten.

 

Wilt u meer informatie of een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. 

 

 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy