GHALA    +31 (0)55 368 95 77    Ma-Vr: 8:30 - 17:00

CVD Rotterdam

Centrum voor Dienstverlening Rotterdam

Centrum voor Dienstverlening in Rotterdam

Kastenserie: golfdeur – metaal geëpoxeerd.

Sluitsysteem: Vecos Lockermanagement systeem Smart Access met centrale bedieningsterminal in de portiersloge.

Software: Locker Management Software – On Premise.

Locatie: 2 locaties in Rotterdam – plaatsing direct na de entree met toezicht en beheer vanuit de portiersloge.

Gebruik: de beheerder kan via het Locker Management Systeem een locker toewijzen. Dit gebeurt door middel van de centrale bedieningsterminal op de werkplek.

CVD Rotterdam

CVD Rotterdam

CVD Rotterdam

 

 

 

 

 

Het Centrum voor Dienstverlening biedt een breed en samenhangend pakket aan diensten op het gebied van Maatschappelijke Opvang en Maatschappelijke Dienstverlening. Het CVD bereikt daarmee jaarlijks ruim 5.000 mensen in Rotterdam en omgeving en werkt vanuit 25 locaties verspreid over heel Rotterdam.

Bij 2 CVD (nacht-) opvanglocaties voor dak- en thuislozen hebben we onze sterke golfdeurlockers geleverd. Uiteraard is de locker voor het veilig opbergen van persoonlijke bezittingen, en de 3 vakken boven elkaar zorgen voor voldoende bergruimte voor (grote) tassen. Het dieptrekken van het plaatstaal tot een deur met golfvorm levert een deur op die extra stevig is en niet deukgevoelig. De lockers zijn voorzien van het Vecos sluitsysteem en vanuit de portiersloge worden de lockers bediend. Door middel van de eenvoudig te bedienen terminal kan de portier lockers openen. De personen die gebruik maken van de diensten van het CVD krijgen bij nachtopvang zowel een bed als een locker toegewezen. Voor een goed overzicht van het gebruik van de nachtopvang is er een koppeling gemaakt tussen bednummer en lockernummer.

CVD logo

 

 

 

  Wilt u meer informatie of een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy