Over GHALA

Op zoek naar een bedrijfsinrichting die bij u past?

Bij GHALA geloven we dat kennis net zo belangrijk is als de producten. Kennis van producten, kennis van regelgeving en kennis van onze klanten. Wij zijn geen e-commerce-jongens die alles weten van webshops maar niet het verschil kunnen uitleggen tussen 2 werkbanken of 2 lockers. Alle medewerkers van GHALA hebben jarenlange ervaring in project- en bedrijfsinrichting. We weten wat er speelt en we kennen onze producten van haver tot gort.

Advies en service

Een groot deel van onze klanten ziet online bestellen als een toegevoegde waarde maar niet doorslaggevend in de leverancierskeuze. Het grootste deel belt ons voordat ze bestellen. Gewoon, om zeker te zijn dat er een ervaren onderneming achter de online aanwezigheid schuilt.

Heeft u een vraag? Laat het ons weten, we adviseren u graag.

Wenst u een vrijblijvende offerte, al dan niet voorzien van indelingstekeningen? Geen probleem, we doen het dagelijks. Heeft u toch liever één van onze adviseurs op bezoek? Laat weten waar u naar op zoek bent, dan komt de juiste adviseur op het door u gewenste tijdstip gewoon even langs. Vaak levert het leuke gesprekken op, maar meer nog een gedegen voorstel dat aansluit bij uw verwachtingen en niet zelden die verwachtingen overtreft.

Montage

Wilt u zich richten op uw core-business en alle werkzaamheden in één hand houden? Onze VCA-gecertificeerde monteurs werken in de hele Benelux en kunnen voor u de inrichting, plaatsing of montage volledig verzorgen.