GHALA    +31 (0)55 368 95 77    Ma-Vr: 8:30 - 17:00

Nieuwe webshop GHALA

“Mooie producten, grote specialistische kennis, goede service en persoonlijk contact zijn een must voor een vooraanstaande webshop..”

Dat vinden wij al jaren en het wordt steeds belangrijker in deze levendige tijd van digitalisering en social media. Onze product-specifieke webshops lockershop.nl, werkplaatsexpert.nl, rekkenshop.nl, zitgezond.nl én zorgmeubel.center zijn met een blik op de toekomst steeds ontstaan vanuit een combinatie van kwaliteitsaanbod, kennis en enthousiasme.

In de loop van de jaren zijn onze webshops stuk voor stuk uitgebouwd tot goedlopende shops met een eigen aanbod en identiteit. U kunt er tevens voor advies, gerichte kennis of met inrichtingsvragen terecht en U wordt persoonlijk geholpen door kundige medewerkers met jarenlange ervaring.

“..en het verenigen van aanbod, kennis en succes maakt nog krachtiger!” werd onze nieuwe drijfveer

Het is van groot belang te blijven profileren in de snelgroeiende markt. Enerzijds deden we dit door een gebalanceerd productassortiment en service aan te bieden waar we als bedrijf en als mens achter stonden. Anderzijds deden we dit door flexibel, optimaal bereikbaar en vindbaar te zijn, op welk vlak dan ook.

Maar het was hoog tijd voor verduidelijking. We wilden namelijk heel graag laten zien dat u bij ons het hele inrichtingsplaatje vindt. Dat wij uw totaalleverancier zijn met ruime kennis en een breed productassortiment. En dit kwam niet uit de individuele shops naar voren…

GHALA

Daarom voegen wij onze verschillende webshops samen tot één: GHALA! We bundelen ons gehele assortiment, onze krachten en specialistische kennis tot 1 totaalplatform voor bedrijfsinrichting, voor elke ruimte en branche. Zo kunt u voortaan voor al uw inrichtingsvraagstukken bij GHALA terecht.

Op GHALA.nl vindt u een totaalaanbod voor bedrijfsinrichting voor in elke ruimte. Van archief, magazijn, werkplaats en kantoor tot aula, kleedkamer en garderobe. Van kasten, rekken, garderobes, banken en lockers, tot bakken, legborden, losse sleutels en sloten. Op GHALA.nl vindt u het allemaal! Onze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop heeft een nieuwe layout en staat vol nieuwe en aantrekkelijk geprijsde producten. GHALA.nl is klaar en wij zijn daarmee klaar voor de toekomst!

Maatwerk

Onze nieuwe webshop is onder andere aangevuld met een snelle en voordelige sleutelservice en onze flexibele garderobe-lijn. Van een enkele kapstok tot geheel op maat gemaakte kleedkamerinrichting zijn vanaf nu ook heel eenvoudig op GHALA.nl bestellen. Tevens kunt u in onze webshop kasten naar eigen wens samenstellen!

Stel uw garderobekast volledig naar eigen wensen samen

Service

Vanzelfsprekend bent u nog steeds van harte welkom in onze ruime showroom, geven wij u persoonlijk advies en komen wij desgewenst bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Hier verandert niets aan!

Kijkt u rond

Voor nu nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze nieuwe website, kijkt u rustig rond! Mocht u op- of aanmerkingen hebben: wij houden ons aanbevolen voor uw suggesties. En blijf onze site in de gaten houden, wij zitten vanaf nu niet stil, de komende tijd zal er nog veel meer bijkomen.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Dat kan eenvoudig door u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Afmelden kan altijd en zonder gedoe, beloofd!

 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy