RFID sloten

Raken er veel sleutels kwijt met alle extra administratieve rompslomp van dien? Of wenst u geen sleutelmanagement voor uw lockers en wilt u klaar zijn voor de toekomst? Dan zijn RFID sloten mogelijk interessant voor u. Onze RFID sloten zijn uitermate geschikt voor publieke instellingen en openbare gebouwen zoals zwembaden, sporthallen, scholen, universiteiten, fitnesscentra en recreatiecentra. Maar ook voor winkels, winkelcentra, beurzen, bibliotheken en ziekenhuizen. Hier vindt u onder andere onze Digilock RFID sloten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

RFID sloten van GHALA

Het installeren van een RFID slot is een goede manier om de toegang tot een locker zo veilig mogelijk te maken. RFID heeft dus iets te maken met toegangscontrole en het openen van lockers. De afkorting RFID staat voor Radio Frequency IDentification. Het principe van het openen van een lockerdeur met een tag, druppel of pasje is gebaseerd op deze RFID technologie. De tag bevat een RFID-chip met een identificatiecode. Deze code kan via radiosignalen worden uitgelezen. Op deze kleine chip kan veel informatie worden opgeslagen. Door de druppel, tag of het pasje bij de lezer te houden wordt de informatie gelezen. De toegangsrechten van de gebruiker worden gecontroleerd, vervolgens gaat er een seintje naar het elektrische lockerslot en gaat deze open of wordt de toegang geweigerd. Dankzij de snelheid van RFID gebeurt dit binnen een milliseconde. Lockers met RFID sloten kunnen gebruikt worden bij sportscholen, op scholen en onderwijsinstellingen, bij bedrijven, ziekenhuizen en kantoorpanden. Maar ook in wellnesscentra, ski resorts, golfclubs en hotels.

Veilige RFID sloten voor lockers en kluisjes

RFID locker slot biedt hoge veiligheid en comfort voor kluisjes en kasten met behulp van nabijheid RFID dragers (RFID keycards, polsbandjes, enz.) in plaats van ongemakkelijke sleutels die kostbare onderhoud vereisen. De elektronische componenten, het vergrendelmechanisme en het batterijpakket bevinden zich allemaal aan de binnenzijde van het slot en in de locker om de veiligheid te verhogen en manipulatie of vandalisme te vermijden. Een locker met RFID slot heeft drie belangrijke voordelen. Ten eerste is er het gemak en de gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast is RFID veel moeilijker om te vervalsen dan veel andere beveiligingstechnieken. En bovendien wordt RFID niet aangetast door externe invloeden, denk aan vervuiling of weersomstandigheden als regen, sneeuw of wind. De RFID sloten zijn eenvoudig te installeren op bestaande kasten zonder bekabeling en hebben een batterij met een lange levensduur.

RFID sloten integreren in uw toegangsbeheersysteem

De elektronische sloten kunnen geïntegreerd worden in het bedrijfsmatige sleutelbeheer/toegangsbeheersysteem. Bedrijfsmatig verstrekte toegangspassen kunnen tevens als toegang van een locker dienen. Mifare-passen zijn daarin een optie. Tevens kunnen de elektronische sloten centraal aangestuurd worden. Een systeem dat veel teruggezien wordt in zwembaden waar de polsbandjes met chip toegang tot de kluisjes geeft. Wij leveren ook standalone elektronische pincode- en RFID sloten. Er zijn legio mogelijkheden. Toepassing van lockermanagementsystemen vraagt een uitgebreide voorbereiding en contact om uw eisen en wensen helder te krijgen. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvend en informatief gesprek!

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.