GHALA    +31 (0)55 368 95 77    Ma-Vr: 8:30 - 17:00

NIEUW! GHALA kapstokken

GHALA kapstokken

GHALA kapstokken horen bij de ideale invulling van de kleedkamer en garderoberuimte. Ze misstaan ook zeker niet in de hal van een kantorencomplex, in de gymzaal op de basisschool of in de patiëntenkamer van het ziekenhuis. Onze kapstokken zijn veel gezien bij recepties van schouwburgen, theaters, musea, restaurants en in de garderoberuimtes van scholen. Onze kapstokken zijn ook uitermate geschikt voor het ophangen van grote hoeveelheden jassen en tassen, al dan niet met een overzichtelijk uitgiftesysteem.

Onverwoestbare kapstokken

GHALA stalen kapstokken zijn praktisch onverwoestbaar en gaan jarenlang mee daar ze volledig bestaan uit hoogwaardig gepoedercoat staal en hoogwaardig aluminium. Een duurzame investering!

Nog meer voordelen

Buiten dat onze kapstokken robuust en duurzaam zijn en ze jarenlang meegaan, heeft bestellen bij GHALA nog een aantal grote voordelen:

Ten eerste hebben wij de productie in eigen beheer, daarom is uw gevraagde maatwerk voor ons standaard. Het aanpassen van bijvoorbeeld de hoogte van een kapstok is bespreekbaar en iedere gewenste lengte is mogelijk. Of u nu een hele grote ruimte in moet richten of dat u een kleine nis heeft waar enkele jassen opgehangen moeten worden: GHALA kapstokken passen altijd!

Ten tweede hebben wij een grote voorraad van onderdelen en daarom korte levertijden. De gemiddelde levertijd voor een geheel op maat gemaakte garderobe is vaak slechts 2 tot 3 weken! En ten derde: omdat wij onze materialen zelf inkopen kunnen wij de prijzen zo laag mogelijk houden voor u.

Tenslotte is persoonlijk advies, inmeet- en inteken-service altijd gratis en kunnen wij de montage ook voor u verzorgen, natuurlijk tegen normale tarieven!

Groot assortiment

Op zoek naar een wand kapstokken of wandbank? Of wilt u juist een staande kapstok of zitbank? GHALA heeft een breed assortiment voor de optimale inrichting van de kleedkamer. Ons assortiment is echt compleet: wij leveren wandgarderobes, garderoberekken, kapstokken, paraplubakken, zitbanken (zowel te monteren aan de wand of vrijstaand te plaatsen) en garderobebanken. Er is tevens keuze tussen sterke aluminium jashaken of robuuste kunststof kleerhangers.

Kleuren:

Er zijn vele standaard kleuren leverbaar voor de muursteunen en staanders van de garderobes en zitbanken. Zonder opgave van kleur leveren wij het staalwerk, de al jaren populaire kleur, RAL 9011-zwart.

Zitbanken

Zitbanken zijn in iedere kleedruimte van belang. Een plek om even eenvoudig van schoenen te wisselen, een tas neer te zetten of om even om te kleden. Wij hebben diverse uitvoeringen, zowel als wandbank als vrijstaand in de ruimte, eventueel in combinatie met een garderobeprofiel.

Overig assortiment

Ook voor geheel op maat gemaakte robuuste en oersterke brandweerrekken, uitrukrekken, tribunes en tassenrekken bent u bij GHALA aan het juiste adres. Daar dit product veelal projectmatig wordt aangeboden en gemaakt, maken wij u graag een passend voorstel!

Bekijk ons ruime assortiment. Zit uw uitvoering er niet bij? Neemt u dan alstublieft contact met ons op. Onze garderobesystemen komen uit eigen werkplaats, als het technisch mogelijk is kunnen wij uw garderobe-uitvoering maken!

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy