• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice

Kapstokken

GHALA kapstokken horen bij de ideale invulling van de kleedkamer en garderoberuimte. Kapstokken misstaan ook zeker niet in de hal, bij u thuis of van een kantorencomplex, in de gymzaal op de basisschool of in de patiëntenkamer van het ziekenhuis. Onze kapstokken worden ook veel gebruikt bij de receptie van theaters en musea, in crematoria en in de garderoberuimtes van scholen. Hier vindt u de kapstok waar u naar op zoek bent.

Metalen kapstok kopen

GHALA stalen kapstokken zijn praktisch onverwoestbaar en gaan jarenlang mee daar ze volledig bestaan uit hoogwaardig gepoedercoat staal en hoogwaardig aluminium. Het kopen van onze kapstokken is een dus duurzame investering.

De voordelen van GHALA kapstokken

Buiten dat onze kapstokken robuust en duurzaam zijn én ze jarenlang meegaan, heeft kapstokken bestellen bij GHALA nog een aantal grote voordelen. Ten eerste is de productie in eigen beheer: iedere lengte is mogelijk en maatwerk is voor ons standaard. Het aanpassen van een garderobe is ook altijd bespreekbaar. Ten tweede hebben wij een grote voorraad van onderdelen en korte levertijden. De gemiddelde levertijd voor een geheel op maat gemaakte kapstok is vaak slechts 2 tot 3 weken! Ten derde: omdat wij onze materialen zelf inkopen kunnen wij onze prijzen zo laag mogelijk houden. En tenslotte is advies, inmeten en intekenen altijd gratis en de montage van de kapstokken kunnen wij ook voor u verzorgen, natuurlijk tegen normale tarieven.

Groot assortiment kapstokken bij GHALA

Op zoek naar een wandgarderobe of wandbank? Of wilt u juist een staande kapstok of vrijstaande zitbank? GHALA heeft een breed assortiment voor de optimale inrichting van de kleedkamer en garderoberuimte. Ons assortiment is compleet met wand kapstokken, garderoberekken, staande kapstokken, paraplubakken, zitbanken (zowel te monteren aan de wand of vrijstaand te plaatsen) en garderobebanken. Er is tevens keuze tussen sterke aluminium jashaken of robuuste kunststof kleerhangers. Er zijn vele standaard kleuren leverbaar en zonder opgave van kleur leveren wij de garderobe in de, al jaren populaire, kleur RAL 9011-zwart. Optioneel zijn onze kapstokken te voorzien van een overzichtelijk uitgiftesysteem, waar wij u ook in kunnen voorzien of adviseren. Iedere gewenste lengte is mogelijk, of u nu een hele grote ruimte in moet richten of dat u een kleine nis heeft waar enkele jassen opgehangen moeten worden: GHALA kapstokken en garderobes passen altijd! Zitbanken zijn in iedere kleedruimte onmisbaar. Het creëert een plek om even eenvoudig van schoenen te wisselen, een tas neer te zetten of om even om te kleden. Zitbanken zijn er in diverse uitvoeringen. Zowel als wandbank als vrijstaand in de ruimte, eventueel in combinatie met een garderobeprofiel. Bekijk ons ruime assortiment. Zit uw uitvoering er niet bij? Neemt u dan alstublieft contact met ons op. Ons garderobesysteem komt uit eigen werkplaats, als het technisch mogelijk is kunnen wij uw kapstok maken!

Maatwerk garderobes bij GHALA

Intras kapstokken zijn uitermate geschikt voor het ophangen van grote hoeveelheden jassen en tassen. Ook voor geheel op maat gemaakte robuuste en oersterke brandweerrekken, uitrukrekken, tassenrekken, helmenrekken, laarzenrekken, klompenrekken en tribunes bent u bij GHALA aan het juiste adres. Daar dit product veelal projectmatig wordt aangeboden maken wij u graag een passend voorstel met daarin alle benodigde informatie! Intras garderobesystemen: de productie is in eigen hand en maatwerkoplossingen realiseren wij graag voor u. Maatwerk is voor ons standaard. Niet alleen qua kleur maar ook qua uitvoering en iedere gewenste lengte is mogelijk!

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.