• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Lockersloten

Lockersloten

GHALA heeft een groot assortiment betrouwbare lockersloten. Wij werken al decennialang samen met leveranciers van verschillende slotsystemen. Lockersloten van gerenommeerde merken zoals Eurolocks, Burg, Digilock, Mauer en Vecos koopt u bij GHALA.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 30

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Lockersloten van GHALA

Lockersloten worden op vele plaatsen gebruikt in het dagelijks leven en worden al jarenlang ingezet om bezittingen veilig op te kunnen bergen. En dat blijft nog wel even zo: een lockerslot is nog steeds de meest populaire manier om bezittingen tegen diefstal te beveiligen en dat is niet voor niets. GHALA heeft lockersloten in vele uitvoeringen dus u vindt altijd het juiste locker slot bij ons. Van cilindersloten en hangsloten tot mechanische en elektronische sloten.

Locker sloten online kopen

Eigendommen veilig opbergen en een locker goed afsluiten gebeurt met een passend lockerslot. Bent u op zoek naar een specifiek slot voor uw lockerkasten? Bij GHALA bieden we voor iedere gebruiker en situatie een passend slot. Of u nu op zoek bent naar elektronische cijfersloten, klinksluitingen, muntsloten of cijfersloten. Welk slot het beste past bij uw locker hangt af van waar u de lockers heeft staan en welke soort gebruikers de lockers gaan gebruiken, niet elk slot is geschikt voor elke situatie. Mechanische sloten bijvoorbeeld zijn voornamelijk geschikt voor eenvoudig gebruik door 1 persoon, en de uitgebreide elektronische sluitingen voor meerdere personen en gegevens- en toegangsbeheer. Weet u niet zeker welk slot het beste past op de lockers in uw gebruikssituatie of zoekt u een groot aantal elektronische sloten voor een bepaald project? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Zij helpen u graag verder met het uitzoeken van de geschikte sloten.

Veilig afsluiten met een GHALA lockerslot

Voorkom een hoop narigheid en berg persoonlijke eigendommen altijd op in een kluisje op school, in het zwembad of in de sportschool. Met lockersloten van GHALA sluit u uw locker veilig af. Voor alle cilindersloten die worden geopend met een sleutel leveren wij ook losse (reserve) sleutels. Handig als er een sleutel kwijt is geraakt. Onze voorraad is groot, de sleutels 100% origineel, de prijzen laag en de levertijden kort.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.