GHALA    +31 (0)55 368 95 77    Ma-Vr: 8:30 - 17:00

Aangenaam

Al sinds jaar en dag levert Scheeres onder andere lockers, garderobes, sloten en sleutels. De kans is groot dat u ons rechtstreeks of via onze vorige webshop “Lockershop” bent tegengekomen en dat u daar een bestelling gedaan heeft. Om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn we de completere webshop ghala.nl gestart. Hierdoor kunnen wij 24/7 al onze producten, productinformatie en diensten aanbieden. Daarnaast blijft het, net als in het verleden, uiteraard altijd mogelijk om voor een persoonlijk advies met één van onze adviseurs een afspraak te maken. Bij ons of bij u op locatie. Dezelfde vertrouwde contactpersonen blijven uw adviseur.

Maar naast het persoonlijk contact stellen wij graag GHALA.nl aan u voor! Onze webshop heeft een andere naam dan u gewend bent, maar bevat onze vertrouwde en bekende Scheeres producten. Met duidelijke productinformatie over de mogelijkheden, type sloten, aantallen, kleuren, prijzen en levertijden.

GHALA Bedrijfsinrichtingen heeft met GHALA.nl een heel complete webshop, gevuld met producten welke uitermate geschikt zijn voor onder andere overheid, bedrijven, scholen en zorginstellingen. U vindt er bijvoorbeeld ons ruime assortiment veilige en duurzame schoolkluisjes en vele (elektronische) sloten en sleutels. Op GHALA.nl staat heel veel productinformatie en duidelijke product foto’s. Met 1 druk op de knop bestelt u wanneer het u uitkomt. U ontvangt van ons direct een orderbevestiging per mail. Handig en overzichtelijk voor de administratie. Via uw account kunt u uw bestelling eenvoudig volgen.

En er is meer! Buiten ons vertrouwde schoolassortiment vindt u nog veel meer producten welke geschikt zijn voor docent en leerling. Denk daarbij aan kleedkamerbanken, stoelen, materiaalkasten, interne transportwagens en werkbanken. Wij nodigen u heel graag uit voor een bezoek aan onze webshop www.ghala.nl!

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy