• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice

Intern transport

Veilig en efficiënt intern transport is een must voor ieder bedrijf. Om goederen te verplaatsen in het magazijn, werkplaats, archief of kantoor worden verschillende interne transportmiddelen gebruikt. GHALA levert deze handige hulpmiddelen, hier vindt u een ruim assortiment aan magazijnwagens en transportwagens. GHALA neemt u het zware werk uit handen.

Intern transport magazijn

Interne transportmiddelen van GHALA verhogen de productiviteit in het bedrijf. U kunt bij ons alle interne transportmiddelen kopen om efficiënt en veilig te kunnen werken in het magazijn, garage, de opslag of de werkplaats. Er is binnen ons assortiment een ruime keuze uit zowel magazijnwagens en transportwagens voor het lichtere werk als voor de zwaardere belasting. Wij hebben voor beide toepassingen een uitgebreide productlijn aan etagewagens, platformwagens, trappenwagens en transportrollers etc. U kunt de verschillende magazijnwagens eenvoudig online bestellen.

Interne transportmiddelen kopen

De inzet van onder andere tafelwagens en pakketwagens zijn onmisbaar en worden binnen een professionele organisatie vaak veelvuldig ingezet. Ze zijn ideaal om losse colli, onderdelen en gereedschap te verplaatsen, voor orderpicking en voor het vervoeren van artikelen en goederen naar de expeditie. GHALA levert al jaren dit soort bedrijfsmiddelen die de effectiviteit en efficiency sterk verhogen aan expeditiebedrijven, distributiecentra, productiehallen en productie-sectoren. Welke magazijnwagen er precies nodig is hangt natuurlijk af van de goederen en artikelen die verplaatst dienen te worden, de beschikbare ruimte in het magazijn en de overige specifieke voorkeuren van de gebruiker. Zoveel wensen zoveel uitvoeringen, en we hebben voor alles de juiste transportoplossing. Bekijk al onze interne transportmiddelen van steekwagens, verzendcontainers tot dollies.

Intern transportmiddel bestellen

Bestel online uw juiste interne transportmiddel. Wilt u liever telefonisch bestellen of heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. Bij GHALA is er heel veel mogelijk. Buiten interne transportmiddelen hebben wij ook stellingkasten, werkplaatskasten en werkplaatstoelen in ons assortiment! Neem gerust een kijkje in onze webshop.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.