• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Schoollockers & schoolkluisjes

Schoollockers & schoolkluisjes

Bij GHALA kunt u kiezen uit een breed programma schoollockers & schoolkluisjes. Er zijn schoollockers en -kluisjes in verschillende hoogtes, groottes en uitstraling verkrijgbaar.  Daarnaast hebben wij een ruime keuze uit mechanische of elektronische sloten, waarmee onze school locker veilig afgesloten kan worden. Tevens is er een ruime keuze uit een divers keurenpallet, zodat onze school kluisjes perfect bij uw interieur passen. Lockers shop je bij Ghala!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 22

 1. lage garderobekast 480106-20
  Lage garderobekast met poten S3500 Evolo voor basisscholen
  • Meerdere kleuren
  Vanaf € 330,73 € 400,18
 2. 480206-20
  Lage garderobekast op sokkel S3500 Evolo voor basisscholen
  • Meerdere kleuren
  Vanaf € 355,39 € 430,02
 3. 483106-20
  Lage garderobekast met poten met 2 afdelingen boven elkaar S3500 Evolo voor basisscholen
  • 1650 mm hoog
  • 500+ kleurcombinaties
  • Ideaal voor basisscholen
  Vanaf € 362,64 € 438,79
 4. 483206-20
  Lage garderobekast op sokkel met 2 afdelingen boven elkaar S3500 Evolo voor basisscholen
  • 1600 mm hoog
  • 500+ kleurcombinaties
  • Ideaal voor basisscholen
  Vanaf € 387,30 € 468,63
Pagina
per pagina

Veilig opbergen in GHALA schoolkluisjes

Zoveel scholen en opleidingen, zoveel scholieren, studenten, docenten en leraren. De primaire taak van scholen is het geven van zo goed mogelijk onderwijs. Daarnaast moeten de leerlingen kunnen studeren in een zo veilig mogelijke omgeving. Een belangrijk onderdeel van die veiligheid is dat persoonlijke spullen opgeborgen kunnen worden. Al deze leerlingen, maar ook de leerkrachten, willen hun persoonlijke eigendommen veilig opbergen in een school kluisje. GHALA heeft jarenlange ervaring in het leveren van schoollockers en we weten wat nodig is, we hebben deze school kluisjes daarom in vele soorten en maten. Denk aan schoolkasten voor tassen, jassen, helmen, mobiele telefoons, laptops en tablets.

Schoolkluisjes voor vele toepassingen

Buiten dat er allereerst gekeken moet worden wat men op wil bergen in de schoolkluisjes, is het ook van belang te kijken wie de schoolkluisjes gaat gebruiken en te bepalen hoeveel toezicht er is. Er zijn verschillende niveaus in het onderwijs en er worden daarom verschillende eisen gesteld aangaande de school kluisjes. Leerlingen op een basisschool gaan vaak wat voorzichtiger om met de schoolkasten dan leerlingen op een school in een stad, de wat oudere leerlingen of wanneer er weinig tot geen toezicht is. In dit laatste geval zal de schoollocker veel steviger moeten zijn, de schoolkluisjes moeten tegen een stootje kunnen en zogenaamd hufterproof zijn. De leerlingen op een basisschool zijn kleiner en daarvoor hebben wij onze speciale lage garderobekasten uit de Evolo-serie, zodat ook de jongere leerlingen een veilige opbergplek voor hun jassen en tassen hebben. Voor het voorgezet onderwijs en de universiteit hebben wij hoge kasten, met veel lockers per kast. Onze Intro serie lockerkasten hebben de meeste vakafmetingen, voor optimale ruimtebenutting, en vlakke deuren. Onze Resisto kasten hebben robuuste golfdeuren. De bolvormige dikke stalen deuren van deze schoolkasten zijn oersterk en vandalismebestendig. Deze kasten zijn eventueel ook uit te voeren met een anti-graffiti coating. GHALA heeft schoolkluisjes voor de basisschool, middelbare school, voortgezet onderwijs en universiteit. Voor elke toepassing heeft GHALA een passende schoollocker.

Veilige en mooie schoollockers kopen

Naast het bepalen van de gebruiker en de afmeting van de locker speelt ook de soort sluiting een belangrijke rol bij de keuze van de juiste schoollocker. Er kan gekozen worden van eenvoudige cilindersloten en mechanische cijfersloten tot elektronische sloten of sloten met een RFID pas. Tevens zijn er diverse (pand) muntsloten verkrijgbaar voor de schoolkluisjes. Om de lockers voor scholen goed bij de inrichting van de school te laten passen is het noodzakelijk dat u qua kleur ook de juiste keuze kunt maken. Het grootste deel van onze schoolkluisjes zijn samen te stellen uit maar liefst 576 kleurmogelijkheden. U kunt de ombouw van de schoollocker in een andere kleur kiezen dan de deuren in de locker. In één en dezelfde kleur kan natuurlijk ook, en wat dacht u van allemaal verschillende kleuren deuren? Dat is allemaal mogelijk bij GHALA.

GHALA levert alle soorten schoollockers

De afgelopen jaren is het gebruik van schoollockers voor persoonlijke eigendommen enorm toegenomen. Het aantal producenten van lockers is wereldwijd net zo snel gestegen waardoor er momenteel enorm veel aanbieders zijn. Al die productlijnen concurreren op unieke eigenschappen als: prijs, levertijd, kleurmogelijkheden en sloten. Zoekt u een locker die bij u past? Laat ons adviseren. We hebben jarenlange ervaring en weten meer dan wie ook van de verschillende producenten. We zijn merk-onafhankelijk en hebben met vrijwel alle relevante producenten goede contacten. Wij zijn in staat snel vragen te beantwoorden en een passende schoolkluisjes aan te bieden, tegen een zeer concurrerende prijs.

Buiten onze schoolkluisjes hebben wij ook laptop kasten voor laptops en tablets, post kasten, schoolgarderobes voor jassen in de hal en kleedkamerbanken voor in de kleedruimtes. Kijkt u rustig verder in onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie!

 

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.