• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Stoelen

Stoelen

Een juiste zithouding op uw stoel is cruciaal. Wanneer u aandacht besteed aan goed zitten vermindert dit (toekomstige) klachten. Bij GHALA vindt u een uitgebreid assortiment stoelen, voor op kantoor, in de werkplaats, in de kantine en in het laboratorium.

 

Werkplaatsstoelen kopen

Goede werkplaatsstoelen moeten kunnen worden aangepast aan de werkomgeving omdat elke werkomgeving haar eigen uitdagingen kent. Dat geldt met name voor werkplekken op productieafdelingen met de specifieke omstandigheden die daarbij horen. Werkplaatsstoelen van GHALA combineren maximale bewegingsvrijheid, optimale ergonomie en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden met de grootst mogelijke robuustheid. Van de anatomische vormgeving van de zitting en rugleuning tot gemakkelijk verwisselbare bekleding en materialen. Deze zijn bestand tegen vet, wegspringende vonken en spaanders. Werkplaatsstoelen van GHALA zijn perfect doordachte zitoplossingen. Bovendien voldoen de werkplaatsstoelen niet alleen aan de noodzakelijke normen, maar zijn ze ontwikkeld in nauwe samenwerking met bedrijfsartsen en andere specialisten uit de praktijk.

ESD stoelen van GHALA

Elektrostatische ontlading kan aanzienlijke schade veroorzaken in de steeds kleiner en gevoeliger wordende micro-elektronische componenten. Voor een halfgeleider is een ontlading vergelijkbaar met een blikseminslag in een boom. ESD stoelen moeten daarom voorkomen dat voorwerpen en personen op werkplekken in de elektronische industrie statische ladingen opwekken en moeten deze veilig kunnen afleiden. ESD-veilige werkstoelen van GHALA bieden allround bescherming. De geleidende comfortbekleding, geleidend gecoate stalen onderdelen, volumegeleidbare kunststoffen, wielen en glijders en algehele afleiding van de ESD stoelen vormen een betrouwbaar totaalsysteem. Dit voldoet niet alleen aan de gangbare normen, maar ook aan de hoge eisen van de dagelijkse praktijk.

Ergonomische laboratoruimstoelen 

Laboratoriumstoelen in een laboratorium staan voor grote uitdagingen. Die zijn niet te vergelijken met die van andere werkplekken. Naast de allerhoogste eisen op het gebied van reinigingsgemak moeten laboratoriumstoelen flexibiliteit bieden tijdens het werken. Het assortiment van GHALA omvat laboratoruimstoelen en laboratoriumkrukken voor het laboratorium in een geheel eigen Hygienic Design met naadloze vormgeving en afwasbare, desinfecteerbare materialen. De ergonomie van de laboratoriumstoelen is nauwkeurig afgestemd op de werkzaamheden en lichaamshoudingen die kenmerkend zijn voor dit vakgebied, zoals de voorovergebogen houding tijdens microscoperen of pipetteren. Om in te spelen op de extreme belasting en regelmatige wisseling van laboranten zijn de laboratoriumstoelen van GHALA compact vormgegeven en beschikken ze over flexibele, gebruiksvriendelijke verstelmogelijkheden.

Cleanroomstoelen

Of het nu gaat om de micro-elektronica, farmaceutische industrie, optica of medische technologie: waar schone en steriele ruimtes een absolute voorwaarde zijn voor optimale resultaten van uw werkzaamheden moet verontreiniging worden voorkomen. GHALA cleanroom stoelen worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de industrie en onderzoeksinstellingen. Alle cleanroomstoelen worden gemaakt met verzegelde bekleding die aan de achterzijde van een schuimlaag is voorzien, met ingekapselde mechanismen en gladde, gesloten oppervlakken. Daarnaast voorkomen alle materialen van deze cleanroomstoelen en -krukken de opbouw van elektrostatische ladingen. De unieke combinatie van logische concepten en de perfecte uitvoering resulteert in topklasse cleanroomstoelen met vooraanstaande, gecertificeerde eigenschappen die zijn afgestemd op de behoeften van de praktijk.

Staand werk en stakrukken

Bijna een op de twee werknemers moet tijdens het werk langere tijd staan. Langdurig staan vormt echter een belasting voor het lichaam en is verantwoordelijk voor uiteenlopende aandoeningen van het hart- en vaatstelsel, de spieren en het skelet. GHALA biedt daarom naast werkstoelen en -krukken ook efficiënte krukken en stahulpen waarmee het lichaam kan worden ontlast. De zit- en stahulpen ondersteunen de gebruiker tijdens staand werk zonder deze in een bepaalde houding te dwingen en de werkzaamheden te hinderen. Het assortiment van onze sta krukken variëren van eenvoudige ondersteuning voor kortstondige ontspanning tot flexibele oplossingen waardoor ook langere perioden staand werk zonder vermoeidheidsverschijnselen mogelijk zijn. Bovendien zijn alle stahulpen en krukken ruimtebesparend vormgegeven en kunnen ze gemakkelijk worden getransporteerd van A naar B.

Ergonomische bureaustoel kopen

Bureaustoelen voor op kantoor zijn er in vele vormen en voor diverse functionaliteiten. Naast de representatieve uitstraling van de bureaustoel zal een kantoorstoel ook moeten voldoen aan de eisen en normen welke vandaag de dag aan een stoel gesteld worden. Naast de uitstraling en de arbo-eisen en NEN-normeringen moet de kantoorstoel beschikken over ergonomische kwaliteiten. Heeft u advies nodig dan staat onze klantenservice u graag te woord.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.