• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Materiaalkasten

Materiaalkasten

Een materiaalkast moet stevig zijn, ruim en onderhoudsvriendelijk. Onze stalen materiaalkasten voldoen aan deze voorwaarden, ze zijn stabiel en robuust en verkrijgbaar als klassieke vleugeldeurkast, gereedschapskast, schuifdeurkast of stelling. Onze materiaalkasten passen in iedere bedrijfsomgeving.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 22

Pagina
per pagina

Stalen materiaalkast

De stalen materiaalkasten van GHALA zijn uitermate geschikt voor het opbergen van zware en robuuste gereedschappen en materialen. Door de legborden met groot draagvermogen hoeft u niet verder te kijken naar een nog meer geschikte materiaalkast. De duurzame materiaalkasten kunnen voor vele toepassingen en in vele werkomgevingen worden gebruikt. en zijn hier onze online shop verkrijgbaar in talloze kastformaten en kastuitvoeringen.

Stevige materiaalkasten

In zowel het magazijn, de productiehal en het archief, als de berging, voorraadkamer, gymzaal en de sporthal zijn onze materiaalkasten de uitgelezen oplossing als het gaat om het veilig opbergen van allerhande materialen. De stevige materiaalkasten zijn solide gelast en geheel uit staal vervaardigd en geschikt voor zwaar professioneel gebruik. Onze onderhoudsarme materiaalkasten zijn ook bijzonder duurzaam. Staal kan gemakkelijk worden gerecycled en heeft een lange levensduur. De materiaalkasten hebben een krasbestendige poedercoating.

Universele materiaal kast

Dankzij materiaalkasten kunt u al uw voorraad en allerhande materialen een eigen plek geven. De universele kasten met grote opbergcapaciteit zijn uitermate geschikt om te personaliseren middels verschillende indelingsmogelijkheden. De verzinkte legborden hebben een hoog draagvermogen. Daar de stabiele legborden in hoogte verstelbaar zijn is de kast eenvoudig slim in te delen naar uw eigen wens. U kunt tevens kiezen voor een indeling met uittrekbare lades, een scheidingswand, kleinere vakken, bakken of een combinatie hiervan. De kasten met verstevigde deuren zijn veilig af te sluiten, zo kunnen er geen onbevoegde personen bij het materiaal komen. Het afsluiten gebeurt middels een cilinderslot met twee sleutels. U wenst een materiaalkast die voor uw ruimte de ideale indeling heeft, wij hebben een ruim assortiment materiaal kasten met allerlei verschillende afmetingen en indelingen.

Naast materiaalkasten hebben wij ook andere werkplaatskasten zoals milieukasten en schoonmaakkasten.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.