• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice

Accessoires

Accessoires voor houten, metalen en kunststof stellingen. Hier vindt u heel veel accessoires zoals onder andere kunststof bakken en kratten in Euronorm formaat.

Accessoires voor houten, metalen en kunststof stellingen en meer

Accessoires zijn een belangrijk onderdeel van een goed ingerichte werkruimte, werkplaats, magazijn of archief. Ze kunnen worden gebruikt om de functionaliteit en efficiëntie van de producten die worden gebruikt in de ruimte te verbeteren. Accessoires zoals bakken en deksels, gereedschapswanden, werkbank-accessoires en accessoires voor stellingkasten en rekken kunnen de werkruimte veelzijdig, flexibel en overzichtelijk maken. Bovendien kunnen accessoires de prestaties verbeteren, waardoor u meer werk kunt verzetten. Denk bijvoorbeeld aan lades voor het opbergen van gereedschappen, lampen voor het verlichten van de werkbank en tafelwagens om verschillende materialen te vervoeren. Er zijn veel verschillende accessoires beschikbaar, zodat u uw werkruimte precies kunt aanpassen aan uw behoeften en wensen.

Euronorm bakken en kratten

GHALA ondersteunt u met een ruime keuze kunststof bakken en kratten. Wij leveren kunststof Euronorm bakken en kratten. Het is een zeer uitgebreid assortiment Euronorm kratten, bakken en Euronorm deksels. Ondanks ons brede aanbod aan Euronorm kunststof magazijnbakken kan het zijn dat uw logistieke oplossing hier niet bij zit. Wanneer dat het geval is kunnen we u ook van dienst zijn met maatwerkoplossingen.

Gereedschapswanden van GHALA

Uw gereedschap overzichtelijk gesorteerd met een gereedschapsbord gemonteerd op de werkbank of aan de wand geschroefd. Met een gereedschapswand kan handgereedschap aan de wand opgehangen worden. Dit zorgt ervoor dat de werkbank en werkplek opgeruimd blijft en er genoeg ruimte is om te klussen en te werken. GHALA biedt een groot assortiment aan gereedschapswanden.

Accessoires voor opbergstellingen

Accessoires voor opbergstellingen zijn essentieel om de ruimte opgeruimd en overzichtelijk te houden. Of u nu op zoek bent naar een manier om een kleine ruimte te organiseren of om een grote ruimte op te ruimen, met de juiste accessoires kunt u een effectieve opbergstelling creëren. Deze accessoires kunnen bij ons variëren van houten en metalen legborden tot een uittrekbaar hangmappenframe. Ze kunnen worden gebruikt om verschillende soorten materialen te organiseren, zoals dossiers, boeken, ordners, documenten en andere spullen. Met deze accessoires kunt u de ruimte effectief organiseren en een geordende en opgeruimde uitstraling geven.

Metalen boekensteunen voor GHALA stellingen

Boekensteunen zijn een belangrijk onderdeel van een goed ingericht archief of opslagplaats. Ze zijn ontworpen om het gewicht van de boeken, dossiers en ordners in een archief te verdelen en te voorkomen dat deze gaan kantelen of schade oplopen. Boekensteunen zijn een onmisbaar onderdeel van een archief. Ze zijn een functioneel, effectief en kosteneffectief middel om de boeken in het archief te beschermen en te organiseren. Hangmappen zijn ook een handige en stijlvolle manier om allerhande documenten, notities en bestanden op te slaan. Ze zijn een musthave accessoire voor iedereen die op zoek is naar een slimme en organisatorische oplossing. Hangmappen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor ze perfect kunnen worden aangepast aan elke ruimte.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.