Etagewagens

Etagewagens

Met onze GHALA etagewagens verplaatst u moeiteloos uw producten in uw magazijn, werkplaats of archief. We hebben 4 verschillende series etagewagens in ons assortiment zodat u altijd de juiste magazijnwagen kunt vinden. Zo hebben wij etagewagens met de standaard draagvermogens, maar ook een nieuwe serie etagewagen met extra hoog draagvermogen en een modulair concept.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Etagewagens

Met onze etagewagens verplaatst u moeiteloos uw producten in uw magazijn, werkplaats of archief. We hebben 4 verschillende series etagewagens in ons assortiment zodat u bij Ghala altijd de juiste magazijnwagen kunt vinden. Zo hebben wij etagewagens met de standaard draagvermogens, maar ook een nieuwe serie etagewagens, met extra hoog draagvermogen en met een modulair concept. Deze heeft een standaard uitvoering met versterkingshoeken, 120 kg optioneel ook met hoekijzerprofiel, 150 kg (schuine montage mogelijk), en laadvlakken met balken voor een hoger draagvermogen als accessoires. Deze plateauwagen is tevens uit te breiden met dissel en koppeling, en centraal met een pedaal te bedienen vastzetrem.

Onze magazijnwagens hebben hoogwaardige laadvlakken uit multiplexhout met verzegeld oppervlak. Voor moeiteloos verrijden zijn ze voorzien van 2 zwenk- en 2 bokwielen en de zwenkwielen zijn met vastzetters, conform EN 1757-3. Alle staaldelen zijn afgewerkt met hoogwaardige oplosmiddelvrije poedercoating in RAL 5010 gentiaanblauw en optioneel verkrijgbaar in andere RAL-kleuren, tegen meerprijs van slechts 10%. De etagewagens van Ghala zijn een aanvulling in uw magazijn of werkplaats!

 

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.