• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Kleedkamerinrichting

Kleedkamerinrichting

Voor kleedkamerinrichting bent u bij GHALA aan het juiste adres. Van garderobekasten, lockers, wandbanken, vrijstaande banken, gaaslockers en mini lockers tot kapstokken, maatwerk en veel meer. U vindt hier alles om uw kleedkamer optimaal in te richten.

Kleedkamerinrichting van GHALA

Kleedkamers worden vaak intensief gebruikt en zijn op diverse plekken te vinden. Ten eerste op plekken waar sport en recreatie wordt beoefend, zoals zwembaden, scholen, voetbalvelden, sporthallen en fitnesscentra. Maar een kleedkamer kan ook voorkomen op de werkvloer, denk aan ziekenhuizen en industriële omgevingen. Daar moet het personeel zich kunnen omkleden naar bedrijfskleding en zich na de werkzaamheden kunnen douchen en weer omkleding naar privé kleding. Kleedkamers kunnen op diverse wijzen worden ingericht, maar het belangrijkste is dat een kleedkamer functioneel is. De kleedkamerinrichting van een sporthal waar verenigingen hun trainingen en wedstrijden hebben vraagt een andere invulling dan de kleedkamerinrichting van een ziekenhuis. Een kleedkamer van een sportschool is ook weer anders dan die van een wellnesscentrum of een zwembad. Kleedkamerbanken in een sporthal vereisen stevige kledinghaken en robuuste banken. Lockers waar sporttassen enz. opgeborgen kunnen worden zijn ook onmisbaar. Voor de kleedkamers in scholen of bij sportvelden mogen lockers vaker wel wat kleiner zijn. In een kleedkamer van een zwembad is het de bedoeling dat alle kleding inclusief schoenen en eventueel telefoons opgeslagen kunnen worden. De afmetingen van de garderobekasten mogen dan niet te klein zijn. De kleedkamer in een ziekenhuis vraagt om makkelijk te reinigen oppervlakken en een veelal vrij vloeroppervlak om te dweilen. Hygiëne is daar erg belangrijk. Dat is bij wellnesscentra en zwembaden natuurlijk ook het geval, maar daar staan luxe en afwerking ook hoog bovenaan het wensenlijstje. En in zwembaden en wellnesscentra wordt bij voorkeur kunststof gebruikt in kleedruimtes vanwege de hoge luchtvochtigheid.

Kleedkamer inrichting kopen

Steeds meer bedrijven verzorgen een kleedkamer voor hun medewerkers. Zeker als het personeel bedrijfskleding draagt is het inrichten van een mooie kleedruimte geen overbodige luxe. Maar ook als er werknemers op de fiets naar het werk komen, zij willen zich misschien ook even omkleden voordat ze aan het werk gaan. Wij bij GHALA hebben in de afgelopen jaren al vele kleedkamers mogen inrichten voor onze klanten . Bij ons vindt u de beste ideeën voor de inrichting van een functionele kleedkamer bij u op het werk, bij GHALA vindt u kleedkamermeubilair waarmee u een functionele kleedkamer of garderobe faciliteert voor uw medewerkers.

Kleedkamerinrichting op maat

Te allen tijde moet er tussen de lockers en banken voldoende ruimte zijn zodat de gebruikers elkaar niet in de weg zitten en lopen. Er moet ook voldoende verlichting zijn en uiteraard moeten lockers voorzien zijn van een degelijk slot. Maar er zijn nog veel meer onderwerpen die een rol spelen bij het bepalen van de juiste kleedkamerinrichting. GHALA is gespecialiseerd in het inrichten van kleedkamers: wij hebben hier al meer dan 40 jaar ervaring in! GHALA levert verschillende merken én produceert ook zelf vrijwel alle voorkomende uitvoeringen garderobes, banken en kapstokken. Met deze ervaring weten we wat wel werkt en wat juist niet werkt. Hoe we om moeten gaan met looplijnen binnen de kleedkamer en kennen we het belang van lichtval. Wij vertellen waarom u beter voor wandbanken zou kunnen kiezen of voor losse kleedkamerbanken. En wij adviseren u natuurlijk graag over welke garderobekast, kapstok, locker of zitbank het beste aansluit bij uw wensen. Kunt u niet vinden wat u zoekt of wilt u een groot aantal lockerkasten of zitbanken aanschaffen? We maken graag een offerte op maat, dit kan gemakkelijk en snel in onze webshop of via onze klantenservice. Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden of wilt u een lockerkast kopen? Neem voor meer informatie of vragen over onze kleedkamerinrichting contact op met onze klantenservice. We helpen u graag op weg!

Kleedkamerinrichting voor brandweer

Sommige beroepsgroepen stellen speciale eisen aan de banken en kledingrekken die ze gebruiken. Één van die groepen is de brandweer: de kleedkamerinrichting van de brandweerkazerne dient meer dan andere kleedruimtes te draaien om snelheid. Men moet zich snel kunnen omkleden en de afstanden dienen zo kort mogelijk te zijn want de opkomsttijd is uiterst belangrijk bij de brandweer. GHALA helpt heel graag mee aan efficiënte en snelle dienstverlening en heeft daarom speciaal voor onder andere de brandweer een ruim assortiment rekken voor de inrichting van de kleedkamer. Op maat gemaakt en rekening houdend met de wensen van de gebruikers. We kennen bijvoorbeeld de verschillende brandweerhelmen en weten hoe we met alle wensen om moeten gaan. We weten hoe het gaat met laarzen, en het opbergen van al dan niet gedeelde pakken. Wij informeren u graag verder over onze brandweerkasten en brandweeruitrukrekken: aarzel niet en neem contact met ons op!

GHALA beschikt over een ruim assortiment, dat bestaat uit verschillende productlijnen. Benieuwd? Bekijk het hier!

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.