• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Koelcelinrichting & vriescelinrichting

Koelcelinrichting & vriescelinrichting

In koelcellen en vriescellen is gegarandeerde kwaliteit is van groot belang, zeker bij het koelen, bewaren en opslaan van voedsel. GHALA kunststof koelcel- en vriescelproducten zijn uitermate geschikt voor ruimtes waar hygiëne een belangrijke rol speelt en waar de HACCP hygiënecode van toepassing is.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Kunststof stelling
  Kunststof rek K100
  • 5184 uitvoeringen!!
  • Bepaal zelf H x B x D
  • Geschikt voor -40 °C tot +80 °C
  Vanaf € 232,62 € 281,47
 2. Kunststof werkbank
  Kunststof werkbank 2000x600x900 mm
  • Kunststof
  • Vochtbestendig
  • Hygiënisch
  • Eenvoudige montage
  € 391,32 € 473,50
 3. kunststof bank REA
  Kunststof zitbank K100-45
  Waardering:
  93%
  • Kunststof
  • Vochtbestendig
  • Chloorbestendig
  Vanaf € 109,79 € 132,85
 4. Verrijdbare magazijnstellingen 5 legborden per veld 1830 mm. zink
  Verrijdbare magazijnstelling
  • Verrijdbaar
  • Legborddiepte 450, 500 en 600 mm.
  • 4 hoogtes en 2 breedtes
  Vanaf € 5.194,00 € 6.284,74
per pagina

Koelcelinrichting en vriescelinstelling van GHALA

Het assortiment koelcel / vriescel stellingen van GHALA omvat zowel kunststof stellingen en kunststof werkbanken als kunststof banken en kunststof verrijdbare wagens. Hiermee kan de koelcel of vriescel optimaal ingericht worden. Een kunststof rek is bestand tegen temperaturen van -40°C tot +80°C en kent een hoog draagvermogen tot 200 kilo per meter schap. Daarnaast voldoen de koelcelrekken aan de HACCP eisen voor hygiëne en voedselveiligheid. Verder zijn kunststof opslag rekken modulair en eenvoudig zonder gereedschap te monteren door één persoon. Ze zijn duurzaam, roestvrij en bestand tegen zouten en zuren uit levensmiddelen, hygiënisch en eenvoudig te reinigen, licht van gewicht een eenvoudig te verplaatsen. De legborden of roosters zijn makkelijk weg te halen voor meer ruimte per stelling of voor reiniging. De hygiëne kan zo zeker gewaarborgd worden en medewerkers kunnen gemakkelijk de juiste producten vinden. Zo blijft de efficiëntie optimaal gegarandeerd.

Kunststof rekken voor koel- en vriescellen

Een modern en hygiënisch opslagsysteem draagt bij tot een hogere keukenstandaard. Een voorraadkamer die voedingsgeschikt is, overzichtelijk en gemakkelijk schoon te maken is, is een must in de horeca en bijvoorbeeld de zorg. In de horeca en zorg zijn koel- en vriescellen ook enorm van belang. Het voedsel moet op de goede temperatuur zijn en ook goed blijven door het bijvoorbeeld in een vriescel op te slaan. De eisen die gesteld worden aan de koeling en isolatie van koel- en vriescellen worden steeds hoger. Een hoogwaardige koeling draagt dan ook bij aan de kwaliteit van het gekoelde product en de koel- of vriescel wordt vaak op maat ontwikkeld. Het materiaalgebruik is een belangrijk aspect bij het bouwen van een koel- of vriescel en dit geldt ook zeker voor de koelcelinrichting. Ook zorgt het juiste materiaalgebruik voor gemak met schoonmaken. GHALA kunststof koelcelproducten zijn zeer geschikt voor het plaatsen in koelcellen en vriescellen van slagers, groentewinkels, bakkers en supermarkten. Tevens zijn ze te gebruiken in industriële bedrijven, sorteer- en pakstations, koelhuizen en koelvrieshuizen.

Kunststof stellingen voor de koelcelinrichting

Wanneer u een koelcel of vriescel gaat inrichten is het goed om vooraf goed na te denken over de meest efficiënte indeling. GHALA kan u daarmee helpen en advies geven. We kunnen bovendien de kunststof stellingen voor u plaatsen in de koelcel. Het positieve gevolg van een juiste inrichting is dat de koelcel efficiënt wordt gebruikt. Omdat alle producten en levensmiddelen op een logische en goed bereikbare plaats staan zal de deur bovendien minder lang openstaan waardoor er minder energie verloren gaat. Onze kunststof rekken zijn stabiel, hygiënisch, licht van gewicht en eenvoudig te reinigen. De stellingen voldoen aan de HACCP richtlijnen voor voedselveiligheid. Om die reden worden onze opbergrekken veel gebruikt als koelcelrekken door bijvoorbeeld bakkerijen, vlees- en vleeswarenproducenten, horecabedrijven, zorginstellingen en in de scheepvaart.

Koelcelrekken op maat kopen

GHALA levert stellingen en rekken van kunststof op maat. Deze kunststof koelcelstellingen voldoen aan de richtlijnen van HACCP. Dat betekent dat ze zonder problemen ingezet kunnen worden in een professionele omgeving. U voldoet aan alle regels en richtlijnen én u benut uw gekoelde ruimte veel beter. Kunststof opslagrekken zijn ook ideaal voor vochtige omgevingen en hebben een ruime temperatuursbestendigheid. In onze webshop stelt u zelf uw koelcelrekken op maat samen. Elk ongebruikt hoekje van de koelcel tovert u hiermee om in nuttige opbergruimte. U past de kunststof koelcelrekken zelf aan: de hoogte, breedte, diepte en het aantal niveaus bepaalt u helemaal zelf.

Naast kunststof rekken en werkbanken verkopen wij ookhouten stellingkasten en metalen rekken.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.