• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice

Stellingkasten

GHALA levert rekken en stellingkasten van metaal, hout en kunststof. Daarnaast leveren wij ook complete bakkenstellingen. U kunt heel eenvoudig uw keuze voor een stellingkast zelf bepalen. Voor de metalen archiefrekken, de kunststof stellingen, magazijnrekken of de houten rekken kiest u zelf in enkele stappen zeer eenvoudig de juiste hoogte, breedte en diepte van uw opslagrek. Alle houten of metalen rekken zijn te gebruiken als archiefrek of magazijnrek. De kunststof stellingkasten zijn geschikt als Haccp kunststof Gastro rek, of Kunststof Euro stelling.

Opbergrekken kopen bij GHALA

De stellingkasten van GHALA combineren veelzijdigheid met stabiliteit en stevigheid. De metalen, houten en kunststof opbergrekken zijn toe te passen in het archief, het magazijn, op kantoor, in de horeca en bij u thuis. De stalen en houten stellingkast van GHALA zijn beide verkrijgbaar als beginrek en aanbouwrek, hierdoor bepaalt u zelf de ideale breedte. Onze opbergrekken kunt u naast de breedte ook helemaal zelf samenstellen tot de gewenste hoogte en diepte. Uniek zijn de verkrijgbare hoogtes van 1830 mm tot de extra hoogte van 2910 mm bij onze metalen rekken! Achter ieder configurabel product gaan soms duizenden stellingkasten schuil. Al onze stellingen blinken uit in eenvoud bij montage (onze metalen rekken zelfs zonder gereedschap!) en kunnen aangevuld worden met alle denkbare accessoires.

Verschillende stellingkasten online bestellen

De sterke basisversies van onze opbergrekken zijn onder andere uitermate geschikt als magazijnstelling. Of voor het opbergen van archieven of ander materiaalopslag. Naast de professionele toepassing binnen archieven en magazijnen zijn onze opbergrekken te plaatsen in vrijwel elke studeerkamer of werkplek in huis. Ook in de schuur of in de woonkamer komt onze stellingkast goed tot zijn recht. Onze metalen rekken zijn in meerdere kleuren te bestellen en onze houten rekken worden in ongelakte uitvoering geleverd en zijn daarom eenvoudig in kleur te beitsen. GHALA is tevens dé distributeur in de BeNeLux van volledig kunststof opslagsystemen voor een breed toepassingsgebied. Vooral daar waar hygiëne vereist wordt bieden we de oplossing met een duurzaam, flexibel, functioneel en uniek concept. Onze kunststof stellingkasten zijn uiterst flexibel in maatvoering en hebben geen hoogtebeperking. Naast een uitgebreid programma met standaard afmetingen zijn de kunststof stellingkasten in talrijke variatie- en uitbreidingsmogelijkheden verkrijgbaar. De kunststof stellingen kunnen ook op maat geleverd worden. De kunststof opslagsystemen sluiten perfect aan bij de richtlijnen van de HACCP regelgeving. Handig voor in het magazijn zijn tenslotte de stalen bakkenstellingen van GHALA. De bakkenstellingen zijn gefabriceerd van verzinkt metaal en uitgevoerd met kunststof bakken. U heeft hierdoor altijd uw onderdelen dicht bij de werkplek in uw werkplaats. De legborden van de verzinkte stellingkasten zijn eenvoudig in hoogte te verstellen.

Inmeten en montage van rekken

Vindt u het lastig om de ruimte op te meten, omdat het bijvoorbeeld een moeilijke ruimte is of omdat het veel ruimtes zijn, dan kunt u altijd via onze klantenservice een afspraak met ons maken. Wij kunnen u ter plaatse aangeven hoeveel stellingkasten en opbergrekken u kunt plaatsen in een ruimte. Één van onze adviseurs komt dan bij u langs en geeft u op locatie advies over de meest optimale inrichting. Via telefoon, Whatsapp, mail of online-chat zijn wij bereikbaar. Gebruik hiervoor de button "klantenservice" bovenaan de pagina (naast de vlag) of maak gebruik van het contactformulier.

Verrijdbare archieven

Op deze pagina vindt u slechts een kleine greep uit ons aanbod van stellingkasten. Bent u op zoek naar meer informatie of een passende inrichting voor een archiefruimte of archiefbewaarplaats? Kijk op Unicompact.nl voor referenties rn onze opbergoplossingen voor overheid, onderwijs, musea, indistrie en het bedrijfsleven. U vindt er onder meer schilderijrekken, verrijdbare bibliotheekstellingen, verrijdbare archiefstellingen, statische stellingen, depotinrichting en museuminrichting. 

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.