• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice

Verstelbare bureaus

Een zit-sta bureau wat in hoogte verstelbaar is helpt bij dynamisch werken en het afwisselen van de werkhouding. Met een (elektrisch) verstelbaar bureau kan het blad eenvoudig in hoogte versteld worden. Hier vindt u onze ergonomische verstelbare bureaus.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verstelbaar bureau

Een belangrijk onderdeel van een dynamische werkplek is het zit sta bureau, deze stimuleert om de werkhouding af te wisselen. De mens is niet gemaakt om lang achter elkaar alleen maar te zitten óf te staan. Het is essentieel dat er een goede balans is tussen staand en zittend werken. Een zit sta bureau wat in hoogte verstelbaar is helpt daarbij. Het voordeel daarvan is dat het tot minder lichamelijke klachten in de rug, nek en schouders leidt. Onderzoek laat positieve resultaten zien van het gebruik van een zit sta bureau. Het gevolg van het werken aan een (elektrisch verstelbaar) zit sta bureau is dat medewerkers scherper blijven en effectiever werken. Omdat het bureau in hoogte verstelbaar is, kan zittend en staand werken eenvoudig afgewisseld worden. Een zit sta bureau is geschikt voor elk bedrijf!

In hoogte verstelbaar bureau

Met een verstelbaar bureau kan eenvoudig de hoogte van het tafelblad ingesteld worden, om zo een ergonomisch verantwoorde houding te creëren. Door zitten en staan te combineren vindt er regelmatig een houdingsverandering plaatst. Dit zorgt voor een lagere belasting van de onderrug en meer ontspanning in de schouders en nek en vermindert hiermee de kans op klachten. Een zit sta bureau biedt enorm veel mogelijkheden. Is men na een half uur zittend werken toe aan een beweegmoment? Zet dan het verstelbare bureau omhoog en men kan staand weer een tijd verder werken! De hoogte kan afgestemd worden op de lengte van de gebruiker. Door de eenvoudige bediening zijn deze zit sta bureaus zowel geschikt voor vaste als flexwerkplekken.

Zit sta bureaus van GHALA

Er zijn verschillende soorten in hoogte verstelbare bureaus. Hierbij kun je denken aan een elektrisch bureau model, die dus automatisch gaat middels een drukknop, maar ook is er bijvoorbeeld een slinger verstelbare tafel. Deze verstel je met de hand door middel van een slingermechaniek. Verstelbare bureaus zijn de meest ideale bureaus voor bijvoorbeeld een flexwerkplek, een ergonomische werkplek, of als bureau waaraan actief gewerkt kan worden. Bij GHALA vindt u een grote collectie verstelbare zit-sta bureaus. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online of vraag een offerte op maat aan.

Kijk ook eens bij onze kantoorkasten en bureaustoelen als aanvullende inrichting voor uw werkplek.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.