• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice

Kasten

Een kast biedt extra bergruimte en een opgeruimd vertrek zorgt voor rust en overzicht. Kasten zijn onmisbare ruimtewinners en iedere ruimte en toepassing vraagt om een andere kast. Bij GHALA vindt u een ruime collectie mooie en praktische veelal metalen kasten voor op kantoor, in de werkkamer, garderobe, kleedkamer, werkplaats en hal.

Filteren
Shopping Opties
Aantal deuren
Aantal velden
Rekhoogte (mm)
Diepte (mm)
Geschatte levertijd
Prijs
Materiaal deuren

Slim opbergen begint bij GHALA

Opbergruimte is onmisbaar en bij GHALA vindt u betaalbare en slimme opbergoplossingen. GHALA heeft duurzame en kwalitatieve stalen kasten in veel verschillende stijlen en kleuren. Als de ruimte op orde is zorgt dat voor rust en dat het werk vlot, overzichtelijk en veilig uitgevoerd kan worden.

GHALA heeft een ruim assortiment kasten

Onze lockers en lockerkasten zijn erg populair. Onze schoollockers met golfdeuren bijvoorbeeld worden al jaren naar grote tevredenheid besteld door scholen. Scholieren bergen er makkelijk hun schooltas en helm in op. In de lerarenkamer staat onze postvakkenkast of postlocker en onze laptoplocker. Bezoekers van een sportschool, zwembad en sportvereniging kunnen hun tassen en kleding veilig in onze vakkenkasten opbergen. Onze lockers met doorzichtige of transparante deuren en onze telefoonlocker zijn tevens favoriet in deze branches.

Onze garderobekast plaatst u heel efficiënt in zowel een slaapkamer als een grote kleedruimte. We voeren meerdere series, met elk hun eigen uitstraling en eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan onze lage garderobekastenlage lockerkasten (zeer geschikt voor de kinderopvang) en onze Z-garderobekasten. Door de vele mogelijkheden zit er altijd een passende kledingkast tussen! 

GHALA wasgoedkasten zijn een praktische aanvulling in de kleedruimte of garderoberuimte van ziekenhuizen, de voedselindustrie, fabrieken, laboratoria en werkplaatsen. Onze wasverzamelkasten en kledinguitgiftekasten nemen weinig ruimte in beslag maar hebben toch een hoge opslagcapaciteit.

We hebben een grote collectie archiefkasten en kantoorkasten, van roldeurkasten tot schuifdeurkasten. Maar ook (brand beveiligde) tweedeurskasten en draaideurkasten kunt u online bij GHALA bestellen. Op kantoor kunt u uw ordners en administratie geordend opbergen en met onze handige opzetkast tovert u de ruimte boven de kast ook nog om tot een extra opbergplek.

Uw gereedschap, onderdelen, voorraden, elektrische apparatuur en schoonmaakartikelen kunnen allemaal veilig opgeborgen worden in onze werkplaatskasten. Handig voor in uw magazijn, werkplaats en schuur.

Natuurlijk hebben wij ook budgetkasten in ons assortiment. Mooie degelijke kasten voor een lagere prijs!

Kasten van GHALA zijn meer dan opbergers

Een kast die in een goede kleur gekozen is zorgt voor een smaakvolle toevoeging aan de ruimte en dragen bij aan de sfeer. Een witte kast staat geweldig in een functioneel en minimalistisch Scandinavisch interieur. Wilt u liever stoer en robuust? Kies dan voor een grijze of zwarte kast voor een industriële uitstraling!

Ventileren en drogen in de kasten van GHALA

Ventilatie is heel belangrijk voor de gezondheid en GHALA heeft verschillende mooie en gezonde ventilatieconcepten. Meer weten? Lees hier verder!

Apotheeklockers van GHALA

Lees hier meer over onze GHALA CureSafe Medicijn Afhaal Lockers.

Oriënteren

U kunt ons aanbod op uw gemak online bekijken en daarna bestellen. Shop de mooiste kasten bij ons en krijg ze snel geleverd. Wilt u graag een kast kopen, maar bent u er nog niet helemaal uit? Neemt u dan contact met ons op voor meer informatie, of bezoek onze showroom voor kasten in diverse materialen, maten en kleuren. U vindt vast de perfecte kast!

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.