• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice

Kasten

Een kast biedt extra bergruimte en een opgeruimd vertrek zorgt voor rust en overzicht. Bedrijfskasten zijn onmisbare ruimtewinners en iedere ruimte en toepassing vraagt om een andere kast. Bij GHALA vindt u een ruime collectie mooie en praktische veelal metalen kasten voor op kantoor, in de werkkamer, garderobe, kleedkamer, werkplaats en hal.

Filteren
Shopping Opties
Aantal deuren
Aantal velden
Rekhoogte (mm)
Diepte (mm)
Geschatte levertijd
Prijs

Slim opbergen begint bij GHALA

Opbergruimte is onmisbaar en bij GHALA vindt u betaalbare en slimme opbergoplossingen. GHALA heeft duurzame en kwalitatieve stalen kasten in veel verschillende stijlen en kleuren. Als de ruimte op orde is zorgt dat voor rust en dat het werk vlot, overzichtelijk en veilig uitgevoerd kan worden.

Kasten: onmisbaar in de werkomgeving

Kasten zijn essentiële elementen in vrijwel elke professionele werkomgeving. Ze vormen een integraal onderdeel van de organisatiestructuur en dragen bij aan de efficiëntie, veiligheid en netheid van de werkplek, schoolomgeving en bedrijfsomgeving. Kasten komen in verschillende vormen en maten om aan de specifieke behoeften van verschillende sectoren te voldoen. Het juiste gebruik van bedrijfskasten draagt bij aan een gestroomlijnde bedrijfsvoering en verbetert de algehele productiviteit op de werkvloer.

Meerdere functies van bedrijfskasten

Het belangrijkste doel van bedrijfskasten is het bieden van opslagruimte voor diverse materialen en benodigdheden. Dit kan variëren van documenten en kantoorbenodigdheden tot gereedschappen, apparatuur en persoonlijke bezittingen van werknemers, scholieren, patiënten of bezoekers. Daarnaast helpen bedrijfskasten bij de organisatie: ze helpen bij het organiseren van werkruimtes door items op een gestructureerde manier op te bergen. Dit vermindert rommel en zorgt ervoor dat bijvoorbeeld medewerkers gemakkelijk toegang hebben tot wat ze nodig hebben. Beveiliging is ook een groot goed: voor waardevolle of gevoelige materialen bieden bedrijfskasten een niveau van beveiliging. Ze kunnen worden voorzien van sloten om ongeautoriseerde toegang te voorkomen. En als laatste functie noemen we veiligheid: in sommige industrieën worden bedrijfskasten gebruikt om gevaarlijke stoffen of gereedschappen op te slaan, waardoor de veiligheid op de werkplek wordt gewaarborgd.

Verschillende typen kasten bij GHALA

Metalen garderobekasten zijn ideaal om kleding op te bergen zodat de ruimte opgeruimd en netjes blijft. Garderobekasten zijn er voor ieder budget en iedere behoefte. Metalen garderobekasten zijn ideaal voor in de kleedkamer, kantine, garderoberuimte, werkplaats, basisschool, aula of hal. Kantoorkasten worden gebruikt voor het opbergen van documenten, kantoorbenodigdheden en persoonlijke eigendommen. Ze zijn vaak voorzien van planken, lades of hangmappen. Lockerkasten zijn opbergoplossingen die vaak in scholen, sportscholen, kleedkamers en kantoren worden gebruikt. Deze kasten zijn ontworpen om persoonlijke spullen veilig en georganiseerd op te bergen. Ze zijn meestal voorzien van afsluitbare deuren, waardoor ze ideaal zijn voor het bewaren van waardevolle spullen, kleding en persoonlijke bezittingen. Werkplaatskasten zijn grotere kasten die ideaal zijn voor opslag in magazijnen en fabrieken. Ze kunnen worden gebruikt voor gereedschappen, voorraden en apparatuur. Medicijnkasten worden gebruikt voor het overzichtelijk bewaren van medicijnen in artsenpraktijken, ziekenhuizen en andere medische instellingen die een grote hoeveelheid medicijnen moeten aanhouden voor hun patiënten. Sleutelkasten tenslotte dienen voor het beveiligen van waardevolle goederen en sleutels.

Kasten voor verschillende branches

Kasten zijn onmisbaar in kantooromgevingen voor het organiseren van papierwerk, archieven en persoonlijke bezittingen van medewerkers. In fabrieken en werkplaatsen helpen bedrijfskasten bij het opslaan van gereedschappen, machines en veiligheidsuitrusting. In ziekenhuizen en klinieken worden bedrijfskasten gebruikt om medische benodigdheden en patiëntendossiers veilig te bewaren. En op scholen worden lockerkasten vaak in gangen of bij de ingang van de school geplaatst. Ze bieden studenten een veilige plek om persoonlijke bezittingen zoals boeken, jassen en rugzakken op te bergen. Lockers dragen bij aan een opgeruimde schoolomgeving en verminderen het risico op diefstal. Retailers gebruiken bedrijfskasten voor het beheren van voorraden, klantgegevens en kassasystemen in de winkels. Bedrijfskasten spelen een cruciale rol in het bevorderen van een georganiseerde en efficiënte werkomgeving.

GHALA heeft een ruim assortiment kasten

Onze lockers en lockerkasten zijn erg populair. Onze schoollockers met golfdeuren bijvoorbeeld worden al jaren naar grote tevredenheid besteld door scholen. Scholieren bergen er makkelijk hun schooltas en helm in op. In de lerarenkamer staat onze postvakkenkast of postlocker en onze laptoplocker. Bezoekers van een sportschool, zwembad en sportvereniging kunnen hun tassen en kleding veilig in onze vakkenkasten opbergen. Onze lockers met doorzichtige of transparante deuren en onze telefoonlocker zijn tevens favoriet in deze branches. Onze garderobekast plaatst u heel efficiënt in zowel een slaapkamer als een grote kleedruimte. We voeren meerdere series, met elk hun eigen uitstraling en eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan onze lage garderobekastenlage lockerkasten (zeer geschikt voor de kinderopvang) en onze Z-garderobekasten.Door de vele mogelijkheden zit er altijd een passende kledingkast tussen! GHALA wasgoedkasten zijn een praktische aanvulling in de kleedruimte of garderoberuimte van ziekenhuizen, de voedselindustrie, fabrieken, laboratoria en& werkplaatsen. Onze wasverzamelkasten en kledinguitgiftekasten nemen weinig ruimte in beslag maar hebben toch een hoge opslagcapaciteit. We hebben een grote collectie archiefkasten en kantoorkasten, van roldeurkasten tot schuifdeurkasten. Maar ook (brand beveiligde) tweedeurskasten en draaideurkasten kunt u online bij GHALA bestellen. Op kantoor kunt u uw ordners en administratie geordend opbergen en met onze handige opzetkast tovert u de ruimte boven de kast ook nog om tot een extra opbergplek. Uw gereedschap, onderdelen, voorraden, elektrische apparatuur en schoonmaakartikelen kunnen allemaal veilig opgeborgen worden in onze werkplaatskasten. Handig voor in uw magazijn, werkplaats en schuur. Natuurlijk hebben wij ook budgetkasten in ons assortiment. Mooie degelijke kasten voor een lagere prijs! U kunt ons aanbod op uw gemak online bekijken en daarna bestellen. Shop de mooiste kasten bij ons en krijg ze snel geleverd. Wilt u graag een kast kopen, maar bent u er nog niet helemaal uit? Neemt u dan contact met ons op voor meer informatie, of bezoek onze showroom voor kasten in diverse materialen, maten en kleuren. U vindt vast de perfecte kast!

Ventileren en drogen in de kasten van GHALA

Ventilatie is heel belangrijk voor de gezondheid en GHALA heeft verschillende mooie en gezonde ventilatieconcepten. Meer weten? Lees hier verder!

Apotheeklockers van GHALA

Lees hier meer over onze GHALA CureSafe Medicijn Afhaal Lockers.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.