• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Draagarmwagens

Draagarmwagens

Draagarmwagens zijn een goede hulp om verschillende platen en grote materialen te vervoeren naar een andere plek. Wat u ook wilt verplaatsen, hier vindt u de juiste functionele en hoogwaardige draagarmwagens en hordenwagens van professionele kwaliteit.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Draagarmwagen
  Draagarmwagen 2x12 draagarmen
  € 1.145,00 € 1.385,45
 2. Draagarmwagen 3 x 12 draagarmen
  Draagarmwagen 3x12 draagarmen
  € 1.539,72 € 1.863,06
 3. draagarmwagen
  Draagarmwagen 4x12 draagarmen
  € 1.761,55 € 2.131,48
per pagina

Draagarmwagen kopen

Een draagarmwagen, ook wel een hordenwagen of langmateriaalwagen genoemd, is een uitstekend intern transportmiddel om langere materialen te transporteren. Te gebruiken in de werkplaats, garage, productielijn, distributiehal of gewoon in uw magazijn. Alle GHALA draagarmwagens zijn handzaam en wendbaar, beschikken over een hoog laadvermogen en hebben een robuuste poedercoating constructie. Dit maakt het een erg duurzaam product.

Functionele draagarmwagens

Een draagarmwagen beschikt over praktische draagarmen, waarin allerlei onderdelen getransporteerd en opgeslagen kunnen worden. Grote platen, tapijtrollen, kokers, profielen en palen kunt u eenvoudig verplaatsen. Door de instelbare breedte kan de draagarmwagen ook worden gebruikt om materialen van verschillende soorten en afmetingen te vervoeren.

Draagarmwagens van GHALA

Een draagarmwagen is ideaal als u regelmatig langwerpige materialen moet sorteren of vervoeren. Lange balken, platen of borden? Het is geen enkele uitdaging meer met de draagarmwagens van GHALA. Dankzij de stevige draagarmen van deze hordenwagens kunt u niet alleen overzicht aanbrengen in uw materialen, u kunt er ook nog eens eenvoudig en veilig mee van de ene plek naar de andere rijden binnen uw bedrijf. Bestel uw draagarmwagen online bij GHALA! Wij doen we ons uiterste best om uitsluitend materialen en wagens van de beste merken voor u te selecteren. Zo weet u zeker dat u bij ons altijd kwaliteit koopt. De draagarmwagens zijn een uitstekend voorbeeld van deze uitmuntende kwaliteit: de wagens zijn praktisch onverwoestbaar en zeer gebruiksvriendelijk.

Hordenwagens kopen

Platenkarren worden ook wel hordenwagens genoemd. Naast het standaard aanbod hordenwagens kunnen wij ons voorstellen dat u op zoek bent naar uw eigen hordenwagen welke voldoet aan uw eigen specifieke wensen. Wij gaan graag met u in gesprek om de juiste hordenwagen samen te ontwerpen. U kunt kiezen tussen enkelzijdige of dubbelzijdige hordenwagens. Het aantal horden per staander en de ondelinge afstand en totale diepte. Uiteraard houden wij dan ook rekening met de gewichten welke u in de hordenwagens gaat opslaan. Een belangrijk aandachtspunt bij het ontwerp van een hordenwagen is het onderstel en de wielen, in combinatie met de banden. De keuze wordt uiteraard bepaald door het gewicht, het type vloer en of u werk in een droge omgeving of een vochtige omgeving of misschien wel met olie of chemicaliën. Wij hebben de keuze uit verschillende banden. Het frame van de hordenwagens kunnen wij afwerken in iedere RAL kleur of in een elektrisch geleidende poedercoating in RAL 7035 lichtgrijs. Daarnaast kunt u het frame van de hordenwagen ook uitvoeren in roestvrij staal.

Is een draagarmwagen toch niet hetgeen u zoekt? Wij leveren nog vele diverse soorten magazijnwagens zoals dollies, etagewagens en steekwagens: al uw interne transportmiddelen onder 1 dak! Wenst u persoonlijk advies? Neemt u dan contact met ons op!

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.