• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten

Door middel van een ruimtebesparende schuifdeurkast houdt u uw kantoor en werkplek overzichtelijk en netjes. GHALA heeft een uitgebreid assortiment duurzame stalen en praktische schuifdeurkasten, in verschillende afmetingen, uitvoeringen en kleuren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schuifdeurkasten van GHALA

Een aangename en opgeruimde werkplek zorgt voor een hogere productiviteit. Bij GHALA vindt u praktische schuifdeur kasten voor langdurig en intensief gebruik. Onze stalen schuifdeur kasten zijn ruimtebesparend, hebben deuren met een ergonomische beugelgreep en lopen geruisloos in speciale rails. Tevens leveren wij schuifdeurkasten met glazen deuren (veiligheidsglas!) met ingeslepen handgreep en glazen legborden. Ideaal te gebruiken bijvoorbeeld als vitrinekast om een collectie of verzameling te tonen.

Afsluitbare schuifdeurkast

Onze schuifdeurkasten zijn af te sluiten middels een draai-drukcilinderslot. De sloten zijn uitgevoerd met 2 sleutels per slot, maar naar wens kunnen er optioneel meer sleutels geleverd worden. Handig wanneer er meerdere medewerkers en collega’s gebruik maken van de kast. De verstelbare legborden zijn hoogwaardig gecoat en hebben een hoog draagvermogen. Zowel de gelakte als de glazen legborden zijn in hoogte te verstellen zodat de kast zo praktisch mogelijk ingericht kan worden. U bergt uw ordners, archiefmappen, apparatuur en kantoorartikelen overzichtelijk op in onze afsluitbare schuifdeurkasten.

Ruimtebesparende schuifdeurkasten

Een kast met schuifdeuren is altijd een interessante oplossing als u ruimte wilt besparen of uw werkplek zo optimaal mogelijk wilt benutten. Daar de schuifdeuren niet openslaan maar over elkaar heen schuiven kunt u uw kantoorruimte optimaal benutten. Dat geeft meteen meer mogelijkheden. Wilt u écht het maximale aan kantoorruimte benutten? Dan kunt u schuifdeurkasten boven elkaar plaatsen, tot aan het plafond. Op die manier wordt er op slag veel meer opslagcapaciteit gecreëerd. De schuifdeurkasten kunnen in open kantoorruimtes ook gebruikt worden om ruimtes van elkaar te scheiden. Zo kunt u uw kantoor op de meest praktische manier indelen. Een lage kast is bijvoorbeeld prima als dressoir te gebruiken, waardoor ook de ruimte op de kast benut kan worden.

Schuifdeurkast kopen

De schuifdeurkasten zijn in vele kleurmogelijkheden te bestellen in onze webshop, zodat deze altijd in uw bestaande interieur past. Ze worden gemonteerd geleverd, u hoeft alleen de legborden nog maar op de juiste hoogte te hangen en daarna kan de schuifdeurkast direct in gebruik genomen worden! Uiteraard vindt u op onze website het volledige assortiment van GHALA. Liever een schuifdeur kast in het echt bekijken? Of meer weten over onze schuifdeurkasten? Neemt u contact met ons op of bezoek onze showroom. Plan een afspraak met een van onze adviseurs; wij helpen u graag! Naast schuifdeurkasten verkopen wij ook stellingkasten, bureaustoelen en bureaus.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.