• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Mini lockers

Mini lockers

Onze kleine kluizen zijn uitermate geschikt voor het veilig opbergen van een portemonnee, een bos sleutels, een mobiele telefoon, sieraden en andere waardevolle spullen. De mini locker neemt weinig ruimte in beslag en toch kunt in in de mini locker een heleboel herbergen. Onze kleine lockerkasten en kleine lockers zijn ideaal voor in de sportschool, kantine, kleedruimte of bij de receptie van een theater, hotel, bowling- en partycentrum, school en universiteit. Lockers shop je bij GHALA!

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

 1. OKK-40 cube kubus locker kluisje
  Cube locker los kluisje
  Vanaf € 51,14 € 61,88
 2. Minilocker lockerkast met kleine vakken ML 180-x.xx
  Mini locker lockerkast met kleine vakken
  Vanaf € 344,02 € 416,26
 3. telefoonlocker
  Telefoonlocker
  Vanaf € 424,59 € 513,75
per pagina

Kiezen voor een klein kluisje van GHALA

In ons assortiment mini lockers vindt u ook losse kleine kluisjes, onze zogenaamde cube lockers. Onze selectie van mini kluisjes zijn zowel geschikt voor particulieren als voor de zakelijke markt. In deze kleine kluisjes kan meer opgebrpgen worden dan gedacht. Het voordeel van een kleine kluis is dat deze gemakkelijk op een onopvallende plek kan worden geplaatst in een kleedruimte of weggewerkt kan worden in een garderobekast. De losse cube lockercomponenten kunt u plaatsen waar en zoals uw wilt. Stapelen, ophangen en door bouwen, het kan allemaal. Hierdoor kunt u de cubelockers speels toepassen bij onder meer kinderdagverblijven en ontvangstruimten. Het modulaire systeem zorgt ervoor dat de cube lockers flexibel met u mee kunnen groeien! Op het ogenblik dat u extra mini kluisjes nodig heeft kunt u ze weer eenvoudig bij bestellen en bouwt u uw kast verder uit. Links, rechts, naar boven of dubbelzijdig: alle combinaties zijn mogelijk dankzij de meegeleverde koppelset. De mini kluis kan zo gekoppeld worden zodat er een mooie en passende opstelling van kleine lockers gemaakt kan worden. Ze kunnen eventueel verankerd worden aan de muur of in de kast om meenemen te voorkomen. Is er weinig plek maar wenst u wel een kluis om waardevolle spullen in op te bergen? Onze kleine kluis is dan de perfecte oplossing.

Veilige kleine kluis kopen

In onze telefoonlocker kan men veilig een smartphone of mobiele telefoon opbergen, zo zijn deze beschermd tegen diefstal. De kast is in vele uitvoeringen en kleuren leverbaar en is met verschillende sloten uit te voeren. Bijvoorbeeld met een elektronisch slot zodat de kleine kluisjes door meerdere personen zelf gebruikt kunnen worden en waarbij het sleutelmanagement vervalt. Welk slot het best past is afhankelijk van voorkeur en de plek waar de kleine lockerkast geplaatst wordt. Onze mini lockerkast kan centraal in het kantoor of in de hal geplaatst worden en neemt bijna geen ruimte in. Onze kleine vakkenkast heeft als basis 10 vakken en kan uitgebreid worden naar wel 30 kleine vakken. Ook deze kleine vakjes zijn geschikt voor het opbergen van portemonnees, mobiele telefoons en sleutelbossen.

Afsluitbare mini lockers bestellen

U kunt de kleine lockers helemaal naar eigen smaak bestellen. Niet alleen kunt u de gewenste maat en kleur kiezen, maar ook het soort slot wat u wenst. Onze mini lockers kunnen worden uitgerust met alle mogelijke veilige sloten zoals cilindersloten, cijfersloten, pandmuntsloten en draaiknoppen voor hangsloten. Natuurlijk kunnen wij u ook de moedersleutels leveren, zodat de mini locker ten alle tijden geopend kan worden.

Buiten deze ruimtebesparende en handige kleine kluisjes hebben wij onder andere ook postvakkenkasten, lockerkasten en vakkenkasten in ons assortiment.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.