• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Laptoplockers

Laptoplockers

Onze GHALA laptop lockers zijn de perfecte oplossing voor het opbergen van laptops. De laptoplockers zijn robuust, veilig en optioneel zijn de laptoplockers te voorzien van stroomaansluiting voor het opladen van laptops, tablets of telefoons. Onze laptop lockers zijn ideaal voor onderwijs, kantoor en openbare ruimtes.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

Veilige laptop lockers van GHALA kopen

Het gebruik van digitale leermiddelen neemt toe en het gebruik van een laptop is populair in de klas. Ook op kantoor wordt de desktop vervangen door een laptop of een tablet. Een laptop staat vol met waardevolle, belangrijke en persoonlijke informatie en deze gegevens moeten natuurlijk beschermd worden. Laptops zijn namelijk ook erg in trek bij dief en inbreker, het zijn dure apparaten die ze gemakkelijk door kunnen verkopen… Daarom kunt u beter alle laptops op kantoor, in de school of klas veilig en centraal opbergen in onze laptop lockers.

Laptoplocker met stroomvoorziening

Onze laptop kluizen zijn praktisch in gebruik en zijn bedoeld om veilig laptops in op te bergen. Tevens kunnen de laptoplockers uitgevoerd worden met stroomvoorziening. Zo zijn de laptops zijn niet alleen veilig opgeborgen, maar kunnen deze tevens worden opgeladen. In ieder compartiment zit een apart oplaadpunt waardoor, terwijl de laptop veilig in de laptop locker geplaatst is, deze direct wordt opgeladen. De volgende dag kan men weer aan de slag met een opgeladen accu. De laptop kast heeft eventueel een centrale deur.

Laptop kluizen voor meerdere toepassingen

Buiten een laptop kan men er ook nog andere persoonlijke eigendommen in kwijt. Dit alles maakt deze laptop lockerlocker ideaal voor onderwijs, kantoren, bedrijven of horeca gelegenheden. Studenten, medewerkers of gasten kunnen hun tablet, smartphone of laptop nu zorgeloos opladen gedurende de pauze of tijdens een bespreking. Dankzij de losse kluisjes in de laptop locker die apart kunnen worden afgesloten middels sloten naar keuze is er geen kans op diefstal. Onze laptoplocker kan dus gewoon op een openbare plek neergezet worden. Denk daarom niet alleen aan de conciërgekamer of receptie maar ook aan een kantine, hotel lobby of kleedruimte!

Naast onze laptop lockers hebben wij ook stellingkasten, kasten en kapstokken. Heeft u vragen over ons assortiment? Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.